Loading... Please wait...

Legyőzöm a diszlexiát! / Magyar Nyelvi fejlesztő és olvasást javító segédkönyv / by B. Gaál Katalin / Tinta Könyvkiadó / I overcome dyslexia! Hungarian Book to help with language exercises

$19.99
SKU:
9789639902275
Weight:
15.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Legyőzöm a diszlexiát! / Magyar Nyelvi fejlesztő és olvasást javító segédkönyv / by B. Gaál Katalin / Tinta Könyvkiadó / I overcome dyslexia! Hungarian Book to help with language exercises

 

Oldalszám140
Kötés típusapuhafedeles
FormátumA/4
ISBN: 9789639902275 / 978-9639902275
Tömeg376 g/db

Made in Hungary

 

Legyőzöm a diszlexiát! című kiadvány párja a Megelőzöm a diszlexiát! című kötet, amely az 5–8 éves korosztály számára készült.

"A szerző csaknem 30 éve tevékenykedik logopédusként. Nyelvi fejlesztő, olvasást javító programján 1993 óta dolgozik. A korábban megjelent első és második részt adja most közre egy kötetben.

A könyv célja segítségnyújtás a nyelvi hátrányok leküzdésére, ezáltal az esélyegyenlőség biztosítása a sikeres tanuláshoz.

A szerző a feladatok összeállításánál figyelembe veszi az alsó tagozatos anyanyelvi követelményeket és a speciális logopédiai terápia elemeit. Tekintettel van a gyermekek nyelvi fejlődésére, a különböző érési szintekre.

 

A fejlesztés területei a programban:

  • irányok, térbeli és időbeli relációk gyakorlása
  • szókincsbővítés, a főfogalom készlet kialakítása
  • nagyobb egységek kisebbre bontása
  • betű, szótag – kép összekapcsolása
  • hang helyének meghatározása a szóban
  • zöngés-zöngétlen, hosszú-rövid hangok differenciálása
  • nyelvtani kategóriák és szabályok tudatosítása

 

A könyv ajánlható a beszéd- és nyelvi fejlődés nehézségeivel küzdő gyermekeket fejlesztő logopédusoknak, fejlesztőpedagógusoknak, tanítóknak, szülőknek, akik a gyermekeket az egyéni fejlődésmenetet figyelembe véve szeretnék segíteni."

 

(Gyógypedagógiai Szemle 2010/3: 257)

 

 

 

Product image

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Legyőzöm a diszlexiát! / Magyar Nyelvi fejlesztő és olvasást javító segédkönyv / by B. Gaál Katalin / Tinta Könyvkiadó / I overcome dyslexia! Hungarian Book to help with language exercises to your wish list.