Loading... Please wait...

A páratlan Izráel by Lance Lambert - Hungarian translation of Israel: The Unique Land, the Unique People / Outstanding book on the history of Israel and how all of the promises to Abram have been fulfilled

$55.00
SKU:
963853611x
Weight:
15.00 Ounces
Quantity:

Product Description

A páratlan Izráel by Lance Lambert - Hungarian translation of Israel: The Unique Land, the Unique People / Outstanding book on the history of Israel and how all of the promises to Abram have been fulfilled

 

PAPERBACK 1994

ISBN: 963853611x

PAGES 200

PUBLISHER: EVANGÉLIUMI

 

About the Author:

 Born in Richmond, Surry, in 1931, Lambert grew up in England and came to know the Lord as a 12 year old.

Later he prepared to enter the ministry in China, but was denied entry because of the Communist revolution.

Lambert served in the Royal Air Force in Egypt in the early 1950s, where he learned the nuts and bolts of intercessory prayer. From time to time, he would remind his audiences that people who referred to themselves as intercessors often were not.

After embracing his Jewish roots, Lambert received Israeli citizenship in 1980, making Jerusalem his home. His father and many members of his family perished in the Holocaust.

Lambert was a sought-out speaker on intercessory and corporate prayer and God's covenant relationship with Israel and the Jewish people and the author of numerous books.

He hosted a weekly prayer meeting in his home in Jerusalem's Yemin Moshe neighborhood.

Hungarian Summary:

A ​zsidó nép létébe bele van szőve egy olyan egyetlenszerűség, amelyet senki sem tagadhat. Számos zsidó elmenülne ezelől, vagy legalábbis elfelejtené. Nem tehetik. Az egyetlenszerűséghez hasonlóan nem kerülhető ki az isteni rendeltetés sem. A Messiás ugyanis nemcsak páratlan sajátszerűséget adott Izraelnek – országának, Jeruzsálemnek, és a zsidó népnek – a maga történelmével és az idők végén megváltásával, hanem arra szemelte ki, hogy osztozzék vele az Ő tulajdon dicsőséges rendeltetésében. 
Ebben a könyvben megírtam mindazt, amit az évek során Istennel járva az Ő Izráellel kapcsolatos tervéről és szándékáról megtanultam. Még ha az Úr rossz tanítványa és követője voltam is, az Ő segítségével igyekeztem olyan őszintén írni, ahogy csak lehetséges. Ha a szívemben égő igazságot gyöngeségem és hibáim elhomályosították volna, olvasóim bocsánatát kérem. Ugyanakkor szilárdan ragaszkodom ahhoz, ami az örök és legyőzhetetlen igazság, és ezért nem kérek bocsánatot. 
Teljesen hidegen hagynak az Izráelről folytatott viták és ellentétek. Maga az idő bizonyságot tesz majd az igazságról. Eljön a nap – oly bizonyosan, mint ahogy fölkel a nap és a hold, és ahogy egymást követik az évszakok –, amikor a zsidó népet ismét közel vonja magához Isten. Ez határtalan dicsőség napja lesz, a kegyelem napja, a feltámadás és az élet napja az egész megváltott gyülekezet számára. Vágyakozva tekintek előre erre a napra, és bizonyosan tudom: el fog jönni. Isten változhatatlan döntésében kijelentette ezt, és ez megáll. 

English Summary:

Outstanding book on the history of Israel and how all of the promises to Abram have been fulfilled. Full of Scripture
on all of the prophecy through time and how it has been and is being fulfilled yet today.

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the A páratlan Izráel by Lance Lambert - Hungarian translation of Israel: The Unique Land, the Unique People / Outstanding book on the history of Israel and how all of the promises to Abram have been fulfilled to your wish list.