Loading... Please wait...

Tedd meg, ha félsz is! by Joyce Meyer / Hungarian edition of Do it Afraid: Embracing Courage in the Face of Fear / Paperback / Immanuel Alapítvány 2020 / Válaszd a bátorságot a félelem helyett

$29.99
SKU:
9786156017154
Weight:
16.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Tedd meg, ha félsz is! by Joyce Meyer / Hungarian edition of Do it Afraid: Embracing Courage in the Face of Fear / Paperback / Immanuel Alapítvány 2020 / Válaszd a bátorságot a félelem helyett

Paperback 2020

ISBN: 9786156017154  /  978-6156017154

ISBN-10: 6156017151

PAGES: 261

PUBLISHER: Immanuel Alapítvány

LANGUAGE: Hungarian / Magyar  

 

Hungarian Description:

Félelmet keltő helyzetekben bölcs dolog megkérdezni Istentől, miért reagáltál úgy, ahogy, és aztán figyelni és várni, mit szól a szívedhez. A válasz érkezhet azonnal, de telhet hosszabb időbe is, viszont ha törekszel megérteni saját magadat, rá fogsz találni az igazságra, az igazság pedig szabaddá tesz (János 8:32).

Hadd biztassalak: ne hagyd, hogy a félelem ide-oda rángasson; ne tűrd el! Az sem jó, ha egész életedben másokat okolsz a nyomorúságodért. Vállald fel a felelősséget a problémáidért, nyisd meg a szívedet Isten előtt, és Ő segít fényt gyújtani a sötétben - olyan helyzetekben, amelyeket nem értesz. Ha megérted, mi a félelem, és hogyan működik, megszabadulhatsz tőle.

A könyv első része segít megérteni a félelmet, és felismerni, hogyan munkálkodik az életedben. A második rész segít szembeszállni vele. A harmadik részben pedig megtudod, milyen gondolkodásmód hozza el a szabadságot a leggyakoribb félelmektől, amelyekkel szembesülnek az emberek. Az a szívem vágya, hogy a könyv olvasása és áttanulmányozása nyomán átéld a félelemtől való szabadságot.

Joyce Meyer a világ egyik legismertebb, gyakorlati kérdésekkel foglalkozó bibliatanítója. Enjoying Everyday Life című rádió- és televízióadásai világszerte nézhetők és hallgathatók. Közel száz motivációs könyve jelent meg, bestsellerei közé tartoznak: Élj úgy, hogy élvezd!; Szóerő; Kikezdhetetlen bizalom; Engedd ki a gőzt!; Élj aggódás nélkül!; Engedd, hogy Isten vívja harcaidat!; és Az elme harctere. Joyce rengeteget utazik, konferenciákat tart, és ezreket tanít szerte a világon.

 

English Summary:

Recognize, confront, and conquer the fears holding you back from living boldly and freely with renowned Bible teacher and New York Times bestselling author, Joyce Meyer.

Fear is the devil's favorite tool in the toolbox of schemes he uses to destroy God's good plan for you. He uses it to hold you back and prevent progress in your relationships, career, and more.

In Do It Afraid, Joyce Meyer explains that fear is everywhere and affects everyone. It rules many people, but it doesn't have to rule you any longer. She will teach you how to:
Understand fear and recognize how it works in your life.
Confront those fears that are holding you back.
Change your mindset for lasting freedom from some of the most common fears people face.

 

About the Author:

Joyce Meyer is one of the world's leading practical Bible teachers. A New York Times bestselling author, Joyce’s books have helped millions of people find hope and restoration through Jesus Christ. Through Joyce Meyer Ministries, Joyce teaches on a number of topics with a particular focus on how the Word of God applies to our everyday lives.

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Tedd meg, ha félsz is! by Joyce Meyer / Hungarian edition of Do it Afraid: Embracing Courage in the Face of Fear / Paperback / Immanuel Alapítvány 2020 / Válaszd a bátorságot a félelem helyett to your wish list.