Loading... Please wait...

Presszo – Espresso / Egy Tel Az Isten Hata Mogott – One Winter Behind God’s Back (Double Feature) [DVD Region 2 PAL]

$19.99
SKU:
EL-NF0L-4VU6
Condition:
New
Weight:
0.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Presszo – Espresso / Egy Tel Az Isten Hata Mogott – One Winter Behind God’s Back (Double Feature) [DVD Region 2 PAL] 

 

Actor (Presszo) :

Gabor Mate, Andrea Soptei, Andrea Fullajtar

Actor (Egy Tel Az Isten Hata Mogott):

Matej Matejka, Florence Pernel, Karoly Eperjes

Director (Presszo):

Tamas Sas

Director (Egy Tel Az Isten Hata Mogott):

Can Togay

Language : Hungarian, English
Subtitles : None

European DVD Region 2 PAL

Run Time : 179 minutes
Studio : RNR Media
PID : 5998557176567

Description

Presszo

Budapest, a kilencvenes évek végén. A film helyszíne egy presszó, főszereplői az itt megforduló állandó vendégek. Három barátnő: az elvált, értelmiségi Bori, a gyermekét egyedül nevelő hivatalnoknő Anna és Dóri, a csapodár kozmetikusnő. A nők találkozásai és beszélgetései egyre inkább egy Gábor nevű tévés fiatalember köré szerveződnek. Gábort először Bori hozta a presszóba, de a férfi hamarosan mindhárom nővel kikezd. És itt van a többi vendég: a Professzor, aki zűrös ügyekben közvetít, egy középkorú pszichológusnő és egy féltékeny férj. Na és a Tulaj. Sas Tamás díjnyertes filmje igazi unikum.

Egy Tel Az Isten Hata Mogott

A történet a kelet-európai fordulat évében játszódik egy kis hegyi faluban, az Isten háta mögött. Radi és Ladu barátok. Minden idejüket együtt töltik, csavarognak a környéken, nézik az alsó úton elhúzó kamionokat, és ami a legfőbb, együtt járnak moziba. De nemcsak ők, az egész falu lelkes mozijáró. Egy nap balesetet szenved a motoros, aki a városból szállítja fel a hegyek közé a filmeket. A gyerekek megsiratják barátjukat, a falu filmek nélkül marad. A tél beköszöntével a kocsmáros elfeledett filmtekercseket fedez fel a mozi pincéjében. Ladu és a kocsmáros felesége, Lina, újabb és újabb történetekké ragasztják össze a régi filmeket. Ám az álmos kis faluban, a nagy hó alatt izzó szenvedélyek izgalmat, tragédiát sejtetnek…

Find Similar Products by Tag

Drama  

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Presszo – Espresso / Egy Tel Az Isten Hata Mogott – One Winter Behind God’s Back (Double Feature) [DVD Region 2 PAL] to your wish list.