Loading... Please wait...

Hol van Isten a koronavírus idején? by John C. Lennox / Where is God in a Coronavirus World / Translated by Szabadi István / Harmat kiadó 2020 / Paperback

$15.99
SKU:
9789632885452
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Hol van Isten a koronavírus idején? by John C. Lennox / Where is God in a Coronavirus World / Translated by Szabadi István / Harmat kiadó 2020 / Paperback

Paperback 2020

ISBN-10: 9632885457

ISBN: 9789632885452 / 978-9632885452

PAGES: 72

PUBLISHER: Harmat kiadó

LANGUAGE: Hungarian / Magyar

 

English Description:

How belief in a loving and sovereign God helps us to make sense of and cope with the coronavirus outbreak.

The coronavirus pandemic is perplexing and unsettling for all of us. How do we begin to think it through and cope with it? John Lennox unpacks this question in this excerpt from his newest release, “Where Is God in a Coronavirus World?”

 

Contents

  • Introduction
  • 1. Feeling Vulnerable
  • 2. Cathedrals and Worldviews
  • 3. Can Atheism Help?
  • 4. How Can There Be Coronavirus If There Is a Loving God?
  • 5. Evidence of Love
  • 6. The Difference God Makes
  • Postscript

 

 

Hungarian Description:

Egész korszakunkat meghatározó, különös időket élünk. Sok minden szertefoszlott, ami biztossá tette életünket, és egyszerre sebezhetőnek érezzük magunkat. A koronavírus-világjárvány és hatása sokunkat összezavar és felkavar. Hogyan közelítsünk a problémához? Miként birkózhatunk meg vele?

John C. Lennox rövid, mégis tartalmas könyvében a különböző világnézetek fényében vizsgálja a koronavírust, hogy megmutassa, a kereszténység nem csupán magyarázatot ad, hanem reményt is nyújt, amelybe belekapaszkodhatunk.

Ő maga így vall a mű születéséről:
„A világjárvány terjedésének első heteiben kezdtem hozzá a könyv megírásához, de már azóta is sok minden megváltozott – ráadásul igen gyorsan –, és kétségtelenül változni is fog a későbbiekben... Arra hívom a kedves olvasót, hogy úgy forgassa könyvemet, mintha egy kávézóban üldögélnénk (bár megtehetnénk!), és az imént tette volna fel nekem a borítón szereplő kérdést. Leteszem a kávéscsészémet, és igyekszem őszintén válaszolni. Azt írom le itt, amit ott, a kávézóban felelnék, hogy vigaszt, támogatást és reménységet nyújtsak beszélgetőtársamnak.”

 

About the Author:

John Lennox is an Emeritus Professor of Mathematics at the University of Oxford and Emeritus Fellow in Mathematics and the Philosophy of Science at Green Templeton College. He is also an Associate Fellow of the Said Business School and an Adjunct Lecturer for The Oxford Centre for Christian Apologetics. He is particularly interested in the interface of science, philosophy and theology. Lennox has been part of numerous public debates defending the Christian faith against well known atheists including Richard Dawkins, Christopher Hitchens and Peter Singer. He is the author of a number of books, including “Can Science Explain Everything?”

 

 

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Click the button below to add the Hol van Isten a koronavírus idején? by John C. Lennox / Where is God in a Coronavirus World / Translated by Szabadi István / Harmat kiadó 2020 / Paperback to your wish list.