Loading... Please wait...

A Perfect Day DVD 2015 Egy tökéletes nap / Directed by Fernando León de Aranoa / Starring: Olga Kurylenko, Benicio del Toro, Tim Robbins, Mélanie Thierry

$88.00
SKU:
5999546337952
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

A Perfect Day DVD 2015 Egy tökéletes nap / Directed by Fernando León de Aranoa / Starring: Olga Kurylenko, Benicio del Toro, Tim Robbins, Mélanie Thierry

UPC 5999546337952

MADE IN EU

REGION 2 PAL DVD

Audio: English 5.1, Hungarian 5.1

Subtitles: Hungarian

Total Runtime: 106 minutes

 

English Summary:

A Perfect Day is a 2015 Spanish comedy-drama film written and directed by Fernando León de Aranoa. It is based on the novel Dejarse Llover by Paula Farias.[1] It was screened in the Directors' Fortnight section at the 2015 Cannes Film Festival and is the director’s English-language debut.

 

Veteran humanitarian aid workers Mambrú (Benicio del Toro) and B (Tim Robbins), and newcomer Sophie (Mélanie Thierry), accompanied by their interpreter Damir (Fedja Štukan), try to retrieve a corpse from a well somewhere in former Yugoslavia at the end of the Yugoslav Wars.

 

Their first attempt fails because their rope tears, so they set out to find another rope, which turns out to be more difficult than expected. They are joined in their endeavor by Mambrú's former lover Katya (Olga Kurylenko) and a young local boy named Nikola.

 

Hungarian Summary:

Egy háború sújtotta bosnyák faluban méretes holttest lebeg egy kút alján. A kövér férfinak az lett a veszte, hogy gyilkosai vele akarják a helyiek ivóvíz-készletét megmérgezni. A nemzetközi segélyszervezet dolgozói hamarosan megérkeznek a helyszínre, hogy kihúzzák a hullát, de a kötelük elszakad a súly alatt. Versenyfutás indul az idővel, hogy hőseink megszerezzenek minden szükséges engedélyt (és persze egy strapabíró kötelet) a katonák, a háborún nyerészkedők, a bizalmatlan helyiek és a bürokrácia között lavírozva - mielőtt a hulla megfertőzi a kút vizét.

 

Cast / Szereplők:

 

 

Directed by Fernando León de Aranoa
Written by Fernando León de Aranoa
Based on Dejarse Llover
by Paula Farias
Starring Olga Kurylenko
Benicio del Toro
Tim Robbins
Mélanie Thierry
Music by Arnau Bataller
Cinematography Alex Catalán
Edited by Nacho Ruiz Capillas
Production
company
Mediapro
Reposado Producciones
TVE
Release date
  • 16 May 2015 (Cannes)
  • 26 August 2015 (Spain)
Running time
106 minutes
Country Spain
Language English
Croatian
Spanish
Romanian

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the A Perfect Day DVD 2015 Egy tökéletes nap / Directed by Fernando León de Aranoa / Starring: Olga Kurylenko, Benicio del Toro, Tim Robbins, Mélanie Thierry to your wish list.