Loading... Please wait...

A magyar fegyver- és lőszerbiztosítás története by Gáspár Tibor / A Magyar Honvédség Fegyverzettechnikai Szolgálatfőnökség és jogelőd szervezetei vázlatos története / HM Zrínyi kiadó / Paperback / History of Hungarian weapons and ammunition security

$49.99
SKU:
9789633276730
Weight:
18.00 Ounces
Quantity:

Product Description

A magyar fegyver- és lőszerbiztosítás története by Gáspár Tibor / A Magyar Honvédség Fegyverzettechnikai Szolgálatfőnökség és jogelőd szervezetei vázlatos története / HM Zrínyi kiadó 2015 / Paperback / History of Hungarian weapons and ammunition security

Paperback 2015

ISBN: 9789633276730  /  978-9633276730

ISBN-10: 963327673X

PAGES: 200

PUBLISHER: HM Zrínyi kiadó

LANGUAGE: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Description:

A szerző hivatalos dokumentumok, kutatások elemzése- és tanulmányozása révén állította össze a fegyver- és lőszerbiztosítás történetét bemutató kötetét.

A könyv célja, hogy a fegyverzettechnikai biztosítással foglalkozó jelenlegi állomány, valamint a jövő nemzedéke és minden érdeklődő megismerje e szolgálati ág eddigi tevékenységét.

A szerző megörökíti azt a küzdelmet, melyet a szolgálat azért folytatott, hogy a hadműveletekhez, harcokhoz szükséges fegyverek és lőszerek mindig rendelkezésre álljanak.

 

English Summary:

The aim of the book is to acquaint the current staff dealing with armaments technical security, as well as the future generation and all those interested, with the activities of this service branch so far.

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Click the button below to add the A magyar fegyver- és lőszerbiztosítás története by Gáspár Tibor / A Magyar Honvédség Fegyverzettechnikai Szolgálatfőnökség és jogelőd szervezetei vázlatos története / HM Zrínyi kiadó / Paperback / History of Hungarian weapons and ammunition security to your wish list.