Loading... Please wait...

A hét igekincse by Gyökössy Endre / 52 elmélkedés az esztendő minden hetére /Szent Gellért Kiadó és Nyomda / The Wordtreasure of the week / 52 weekly meditations for the year / Hardcover

$29.99
SKU:
9789636968199
Weight:
20.00 Ounces
Quantity:

Product Description

A hét igekincse by Gyökössy Endre / 52 elmélkedés az esztendő minden hetére /Szent Gellért Kiadó és Nyomda / The Wordtreasure of the week / 52 weekly meditations for the year

Hardcover 2020

Pages: 272

Product code: GyokossyHC1

ISBN: 9789636968199  /  9789636968199

ISBN-10: 9636968195

Publisher: Szent Gellért Kiadó és Nyomda

Language: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Description:

Évekkel ezelőtt már napvilágot látott ez a remek elmélkedési kötet. Hamar elfogyott, ezért jelentettük meg folytatását, az Újabb 52 igekincset. Így már két éven keresztül jutott minden hétre egy-egy különleges Ige a kedves olvasó „lelki asztalára”, hogy azon igazán és alaposan elgondolkozzon.
A kötet szerzőjének, Gyökössy Endre lelkész-pszichológusnak pontosan ez volt a szándéka könyvével, ahogy az Előszóban megvallotta:

Hogyan jutott eszembe, hogy olyan elmélkedés-sorozatot állítsak össze, amely az év minden hetére egy-egy csodálatos, drágagyöngyként ragyogó Igét állít elénk?
Egy kisfilm-sorozat ihletett meg, amit a Hét műtárgya címmel vetítettek a televízióban. Minden héten egy értékes festmény vagy szobor állt a középpontban, s a felvevő kamera a lehető leggondosabban, centiméterről centiméterre mutatta be a tárgyat. Közben a bemondótól megtudtuk, ki volt az alkotója, miről híres ez a műkincs, és még sok más egyéb fontos tudnivalót is elősorolt.
Milyen jó lenne, ha egyszer ilyen alapossággal tanulmányoznánk a mi legértékesebb „műkincsünket”, Isten Igéjét, a Bibliát!
Ezért tehát minden hétre kiválasztottam egyetlen Igét, hogy azt elmélkedve körüljárjuk, alaposan szemügyre vegyük, megvizsgáljuk a modern bibliatudomány fényében.
Igyekszem megrajzolni köréje a kortörténeti hátteret, majd rávilágítani arra, mit jelent számunkra, itt és most ez az Ige…

 

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the A hét igekincse by Gyökössy Endre / 52 elmélkedés az esztendő minden hetére /Szent Gellért Kiadó és Nyomda / The Wordtreasure of the week / 52 weekly meditations for the year / Hardcover to your wish list.