Loading... Please wait...

Újszövetség - Hungarian Catholic New Testament with footnotes / Gál Ferenc - Kosztolányi István fordítása / Szent István Társulat 2020 / Hardcover Burgundy / Katolikus Újszövetségi Szentírás

$19.99
SKU:
9789632777238
Weight:
18.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Újszövetség - Hungarian Catholic New Testament / Gál Ferenc - Kosztolányi István fordítása / Szent István Társulat 2020 / Hardcover Burgundy / Katolikus Újszövetségi Szentírás / Katolikus Fordítás Lábjegyzetekkel

Hardcover 2020

ISBN: 9789632777238  /  978-9632777238

ISBN-10: 9632777239

PAGES: 684

PUBLISHER: Szent István Társulat

LANGUAGE: HUNGARIAN / Magyar

 

Features:

Single Column text

Section Headings

Book introductions

Word Glossary

 

Hungarian Summary:

A lábjegyzetek és a függelékanyag nemcsak korszerűbb, de rövidebb és áttekinthetőbb is lett. A név- és tárgymutató azonban a legátfogóbb, amely az Újszövetségi Szentírás magyar kiadásához az utóbbi időben megjelent.„A mindennapi használat praktikus és tetszetős segédeszközeként vehetjük kezünkbe az Újszövetségnek ezt a kiadását. Őszintén reméljük, hogy különösen is kedvelt olvasmánya lesz az ifjúságnak és mindazoknak, akik az oktatásban teljesítenek szolgálatot. Segítse elő ez a könyv is, hogy az Isten szava mindinkább eljusson az emberek szívéhez.

Erdő Péter bíboros ajánlásából

A Biblia két fő része az Ó- és Újtestamentum (Ó- és Újszövetség); az első rész a zsidó, a két rész együtt a keresztény vallások hívőinek szent könyve. Kötetünkben olyan Újtestamentumi fejezeteket (könyvek, részek és versek) mutatunk be, melyek ismerete nélkül teljességükben nem érthetnénk meg irodalmi és képzőművészeti örökségünk újtestamentumi eredetű, vagy annak világához kapcsolódó legújabb kori értékeit sem, s ez az alapja az Ótestamentum megértésének is.

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Újszövetség - Hungarian Catholic New Testament with footnotes / Gál Ferenc - Kosztolányi István fordítása / Szent István Társulat 2020 / Hardcover Burgundy / Katolikus Újszövetségi Szentírás to your wish list.