Loading... Please wait...

Sztojka Tibi - Engedd a Szived / Magneoton Audio CD / 5999860362098

$34.99
SKU:
5999860362098
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Sztojka Tibi - Engedd a Szived / Magneoton Audio CD 

UPC 5999860362098

 

Product Details:

Label: Magneoton - 5999860362098
Format: CD, Compilation
Country: Europe

 

 

Description:
Sztojka Tibi a magyar slágerzenei szcéna egyik kiemelkedő színfoltja. Tibi muzsikus családból származik,  így a zene már gyermekkora óta meghatározó volt számára.
A dobozi zenész-énekes első önálló albuma, amelyen a NoLo Sound néven ismert szerzőcsapattal, Loet Van Balennel és Csicsák Norberttel dolgozott együtt, a vendégművészek között pedig feltűnik Temesi Berci, Dajka Krisztián és Herold Péter is.
A lemezen helyet kapnak vadonatúj szerzemények és Tibi már megjelent dalai is: a Mohamed Fatimával (Fekete Vonat) közös "Engedd a szíved", a reggaetonos lüktetésű „Táncolj”, valamint a vidám, ünnepi hangulatú felvétele, a „Szent karácsony éjjel” is.
Az 'Engedd a szíved' című album számai egytől-egyig szövegcentrikusak, amelyek a fiatalokhoz és az idősebb korosztályhoz egyaránt szólnak. A korongon megtalálható 12 felvétel zenei műfajokban is gazdag: hallhatók rajta többek között romantikus balladák, latinos ritmusok és egy blues dal is. 
 
 

Tracklist:

1.  Engedd a szived (feat. Mohamed Fatima)

2.  Nelkuled

3.  Minden Reggel

4.  Ha lehetne csak veled

5.  Kicsi fiam

6.  17 evesen

7.  Tancolj

8.  Zokog a sziv

9.  Munkahelyi Blues

10. Jo reggelt kedvesem

11. Szent karacsony ejjel

12. Fajo karacsony

 

sztojka-tibi-engedd-a-szived-magneoton-audio-cd-5999860362098-1-.jpg

 

sztojka-tibi-engedd-a-szived-magneoton-audio-cd-5999860362098-2-.jpg

Product Videos

Sztojka Tibi feat. Mohamed Fatima - Engedd a szíved (Videoklip) 03:06

Engedd a szíved /2017 A dal illetve videó bármilyen jellegű felhasználása engedély köteles ! Zene - szöveg : Louis Van Balen/Csicsák Norbert /Noresz/ Közreműködik: Mohamed Fatima Vocal: Járóka Zizi A hangfelvétel, a budapesti - Pannónia Stúdióban készült! A dal elérhető a digitális zenei áruházakban: Spotify: http://spoti.fi/2v3egih Deezer: http://bit.ly/2wdBAbH Google Play: http://bit.ly/2uaxeE Rendező: Kiss Áron Rendező asszisztens: Mező Tibor Operatőr: LeHo DaNel, Kiss Áron Vágó: LeHo DaNel Colorist: Kiss Áron Fodrász: Tímár Edit Szereplő: Kiss Gabriella Management/fellépésszervezés: Tel: (+36)30/849-2481 Mail: sztojkatibi.music@gmail.com Ha van kedvetek és tetszenek a dalaink kérlek iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, illetve látogassatok el a közösségi oldalaimhoz: Facebook: https://www.facebook.com/sztojkatibi.oldal Instagram: https://www.instagram.com/sztojkatibi.hivatalos/ Spotify: https://open.spotify.com/artist/0AbT7zLKp8z1JiMQStIdzb Tik-Tok: https://www.tiktok.com/@sztojkatibiofficial Youtube: https://www.youtube.com/c/SztojkaTibi Köszönöm szépen! #sztojkatibi #fatima #engeddaszíved Dalszöveg – Engedd a szíved Fatima/Rap Kevés az idő, úgyhogy kezdj el élni, A változástól soha nem kell félni, Az első lépés az a legnehezebb, Hogy mi az irány, azt még eldöntheted. Megint egy új nap, újabb remény, hogy megtalálod, Mit keresel rég, Engedd a gondot, hogy tűnjön végre el, így könnyebb lesz majd, Ha indulni kell. S ha végre érzed, hogy jó úton jársz, Többé ne nézz vissza már. ref: Engedd a szíved a holnap felé, Nem számít a tegnap, mert most kell, hogy élj. Szivárvány sincs addig, míg nem hull eső, A boldogság ára az elmúlt idő. Kezedben a sorsod, hidd végre el, kérdezhetsz bármit, Az élet felel, Egyszer, ha eljön az a rég várt pillanat, ragadd meg bátran, Mert mindent szabad. S ha végre érzed, hogy jó úton jársz, Többé ne nézz vissza már. Fatima/Rap Tudod az életünk éppen attól szép, Hogy minden percben várhat egy meglepetés, Az egyik pillanatban még egyedül állsz, Aztán hirtelen átölel a világ. A világ nem vár, minden elrohan, Én most arra kérlek, ne legyél olyan, Akinek a napfény csak a boldogság, Mert az nem tudja meg, milyen jó esőben a tánc. ref-

  • Sztojka Tibi f...
    Engedd a szíved /2017 A dal illetve videó bármilyen jellegű f...

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Click the button below to add the Sztojka Tibi - Engedd a Szived / Magneoton Audio CD / 5999860362098 to your wish list.