Loading... Please wait...

Oliver's Twist DVD Jamie Oliver vol. 4 / A pucér szakács visszatér és egyszerűen csak főzz / Directed by Brian Klein / 3 episodes / Cooking with Jamie Oliver

$19.99
SKU:
5998329508060
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Oliver's Twist DVD Jamie Oliver vol. 4 / A pucér szakács visszatér és egyszerűen csak főzz / Directed by Brian Klein / 3 episodes / Cooking with Jamie Oliver

UPC 5998329508060

REGION 2 PAL DVD

MADE IN HUNGARY

AUDIO: English 2.0, Hungarian 2.0

Runtime: 73 minutes

 

English Summary:

In his all-new series, Jamie Oliver does what he loves most: cook for his mates. From musicians to fashion models to magicians, everyone is invited back to the Oliver flat for a meal they'll never forget. Follow Jamie on shopping expeditions to his favorite stores and get tips and insight on his selections. Then enjoy that inimitable Jamie style as he rustles up a heap of excitingly good grub. Let the party begin!

 

Hungarian Summary:

Nem kétséges, hogy Jamie Oliver belopta magát szívünkbe az egyszerű, ízletes házi koszt iránti szenvedélyével. Hitvallása, hogy a finom, könnyű ételeket a legjobb alapanyagokból, a legkisebb felhajtással kell elkészíteni. A huszonéves srác számára a főzés egyenlő a boldogsággal és nem utolsósorban a bolondozással, amihez nagyon ért. Az egyszerűség elvét vallja, miközben képes a legbonyolultabb fogások elkészítésére is. Személyesen, a maga egyedi stílusában vezet be minket a konyhaművészet rejtelmeibe, miközben azt sugallja, hogy az egész nem is olyan nagy ügy. A legfontosabb, hogy megtanuljuk élvezni az életet és ezzel együtt a közös családi és baráti étkezéseket. Jó étvágyat!

 

Episodes on disc:

TÁNYÉRON A VILÁG: Bizony, ez egy sanyarú nap, de találkozhatok egy régi barátommal Peterrel. Igazán jó srác. Nem akáfmilyen fickó az illető, mert az elsők között volt, aki a londoni éttermek világába elhozta a világ ízeinek pompás fúzióját.


A TÉSZTA MESTEREI: Jamie most Gennaro-hoz ugrik be tudjátok ahhoz a flúgos olaszhoz, hogy meginvitálja egy igazi olasz tésztás vacsorára. Ebből kifolyólag még az eredeti olaszt recept alapján készült tésztákat ís megbolondítja a tőle megszokott módon.

GRILLEZÜNK 4 FÁL KÖZÖTT: MA a cimboráim, Matt és Toby hivatalosak hozzám egy színes kis ebédre. Mindketten ausztrálok, honvágy kínozza őket, gondoltam, összehozok nekik egy igazi angolos grillsütést.

 

Jamie Trevor Oliver MBE (born 27 May 1975) is a British chef and restaurateur. He is known for his approachable cuisine, which has led him to front numerous television shows and open many restaurants.

Born and raised in Clavering, Essex, he was educated in London before joining Antonio Carluccio's Neal Street restaurant as a pastry chef. While serving as a sous-chef at the River Café, he was noticed by Patricia Llewellyn of Optomen;[1] and in 1999 the BBC aired his television show The Naked Chef. This was followed by a first cook book, which became a No. 1 UK bestseller. His television work included a documentary, Jamie's Kitchen, which gained him an invitation from Prime Minister Tony Blair to visit 11 Downing Street.

In 2005, he opened a campaign, Feed Me Better, to introduce schoolchildren to healthier foods, which was later backed by the government. He was the owner of a restaurant chain, Jamie Oliver Restaurant Group, which opened its first restaurant, Jamie's Italian, in Oxford in 2008. The chain went into administration in May 2019.

His TED Talk won him the 2010 TED Prize. In June 2003, Oliver was awarded a Member of the Order of the British Empire.

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Oliver's Twist DVD Jamie Oliver vol. 4 / A pucér szakács visszatér és egyszerűen csak főzz / Directed by Brian Klein / 3 episodes / Cooking with Jamie Oliver to your wish list.