Loading... Please wait...

Oliver's Twist DVD 2002 Jamie Oliver 5 a pucér szakács visszatér / Főzzünk megint egyszerűen! / Directed by Brian Klein / 3 episodes / Cooking with Jamie Oliver

$9.99
SKU:
5996473003035
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Oliver's Twist The Naked Chef DVD 2002 Jamie Oliver 5 a pucér szakács visszatér / Directed by Brian Klein / 3 episodes / Cooking with Jamie Oliver

UPC 5996473003035

REGION 2 PAL DVD  

MADE IN EU

AUDIO: Hungarian 2.0, English 2.0

SUBTITLES: -

Runtime: 73 minutes

 

English Summary:

In his all-new series, Jamie Oliver does what he loves most: cook for his mates. From musicians to fashion models to magicians, everyone is invited back to the Oliver flat for a meal they'll never forget. Follow Jamie on shopping expeditions to his favorite stores and get tips and insight on his selections. Then enjoy that inimitable Jamie style as he rustles up a heap of excitingly good grub. Let the party begin!

 

Episodes on disc:

Jamie and the King

One of Jamie's friends is a fantastic Elvis impersonator, who performed at his wedding. He is doing a gig in London and so Jamie's cooking him a meal before the show. Jamie pays tribute to the King with his take on one of his favorite meals - burger, chips and chopped salad

Birthday Boy

Jamie goes home to Essex to celebrate his birthday. He visits his dad at The Cricketers, the lovely country pub where Jamie learned to cook as a little boy. After raiding his mum's herb garden, Jamie puts together a brilliant summer BBQ for all his old friends.

The Boat Trip

Jamie's friend Brian is a man who has everything, including a brand new motor boat. It is moored in a little town called Windsor - home to the Queen of England! Jamie decides to make a suitably posh picnic feast of champagne, strawberries and lobster.

 

 

Hungarian Summary:

Nem kétséges, hogy Jamie Oliver belopta magát szívünkbe az egyszerű, ízletes házi koszt iránti szenvedélyével. Hitvallása, hogy a finom, könnyű ételeket a legjobb alapanyagokból, a legkisebb felhajtással kell elkészíteni. A huszonéves srác számára a főzés egyenlő a boldogsággal és nem utolsósorban a bolondozással, amihez nagyon ért. Az egyszerűség elvét vallja, miközben képes a legbonyolultabb fogások elkészítésére is. Személyesen, a maga egyedi stílusában vezet be minket a konyhaművészet rejtelmeibe, miközben azt sugallja, hogy az egész nem is olyan nagy ügy. A legfontosabb, hogy megtanuljuk élvezni az életet és ezzel együtt a közös családi és baráti étkezéseket. Jó étvágyat!

 

EPIZÓDOK A LEMEZEN:

Jamie és a Király

Jamie szabadnapos, lazít egy kicsit. Vett pár lemezt, és este átmegy hozzá egy barátja. Kissé bolondos a fickó, ugyanis Elvis imitátor. Úgy néz ki, mint ő, úgy is énekel, és ő a legjobb. Nagy sikere van Londonban. Tiszteletére Elvis extravaganza lesz hamburger, saláta, turmix.

Szülinapos

Jamie a 28. születésnapját ünnepli. Visszamegy Essexbe, ahonnan származik. Kerti partit szervez pár jó baráttal, de előtte még meglátogatja az édesapját a puban. A menü grillezett bárány lesz és finoman pácolt halak nyárson.

A hajókázás

Jamie barátja, Brian már hónapok óta regél neki a hajójáról. Ez alkalommal a Temzén fognak motorcsónakázni. Itt a remek alkalom egy kis piknikezésre. Homáros klubszendvics, tejszínes desszert és perzsgőkoktél készül majd.

 

oliver-s-twist-the-naked-chef-dvd-2002-jamie-oliver-5-a-puc-r-szak-cs-visszat-r-directed-by-brian-klein-3-episodes-cooking-with-jamie-oliver-1-.jpg

oliver-s-twist-the-naked-chef-dvd-2002-jamie-oliver-5-a-puc-r-szak-cs-visszat-r-directed-by-brian-klein-3-episodes-cooking-with-jamie-oliver-2-.jpg

 

 

 

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Oliver's Twist DVD 2002 Jamie Oliver 5 a pucér szakács visszatér / Főzzünk megint egyszerűen! / Directed by Brian Klein / 3 episodes / Cooking with Jamie Oliver to your wish list.