Loading... Please wait...

Oliver's Twist DVD 2002 Jamie Oliver vol. 2 / A pucér szakács visszatér / és egyszerűen csak főzz / Directed by Brian Klein / 3 episodes / Cooking with Jamie Oliver

$88.00
SKU:
5998329507933
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Oliver's Twist DVD 2002 Jamie Oliver vol. 2 / A pucér szakács visszatér / és egyszerűen csak főzz / Directed by Brian Klein / 3 episodes / Cooking with Jamie Oliver

UPC 5998329507933

REGION 2 PAL DVD  

MADE IN EU

AUDIO: Hungarian 5,1 Hungarian 2.0, English 5.1, English 2.0

SUBTITLES: Hungarian

Runtime: 79 minutes

 

English Summary:

In his all-new series, Jamie Oliver does what he loves most: cook for his mates. From musicians to fashion models to magicians, everyone is invited back to the Oliver flat for a meal they'll never forget. Follow Jamie on shopping expeditions to his favorite stores and get tips and insight on his selections. Then enjoy that inimitable Jamie style as he rustles up a heap of excitingly good grub. Let the party begin!

 

Episodes on disc:

1. The Bill: Jamie meets actor Steve Hartley, and is currently starring in the hit police drama The Bill. He went with his co-stars Trudie and George to teach and invite Jamie for a Hot and Spicy fest.
2. Wild City: Jamie meets his mentor Gennaro show how even in the middle of a city, Mother Nature does provide - if you know where to look. Delicious dishes from wild ingredients, proving there is such a thing as a free lunch!
3. Chocolate: Jamie has persuaded 2 girls from the office to baby-sit Poppy so that he can treat Jools to a romantic evening out. As payment for their services, Jamie has offered them the one thing no girl can resist chocolate!

 

Hungarian Summary:

Nem kétséges, hogy Jamie Oliver belopta magát szívünkbe az egyszerű, ízletes házi koszt iránti szenvedélyével. Hitvallása, hogy a finom, könnyű ételeket a legjobb alapanyagokból, a legkisebb felhajtással kell elkészíteni. A huszonéves srác számára a főzés egyenlő a boldogsággal és nem utolsósorban a bolondozással, amihez nagyon ért. Az egyszerűség elvét vallja, miközben képes a legbonyolultabb fogások elkészítésére is. Személyesen, a maga egyedi stílusában vezet be minket a konyhaművészet rejtelmeibe, miközben azt sugallja, hogy az egész nem is olyan nagy ügy. A legfontosabb, hogy megtanuljuk élvezni az életet és ezzel együtt a közös családi és baráti étkezéseket. Jó étvágyat!

 

EPIZÓDOK A LEMEZEN:

1. Rendőr show - Steve Anglia-szerte az egyik legjobb zsaru, de most éppen egy rendőr-valóságshow hőse, és a forgatás után két munkatársával együtt Jamie-hez ugranak fel egy jó vacsorára. Ma szakácsunk csípősre veszi a figurát. Az első lépcső a siker felé a hentesnél választott jó borda, amihez az erős chili és a zöld paprika adja a pikáns ízt és a vonzó színt. Persze a jó saláta sem maradhat el, mozzarellával megbolondítva. Ki ne hagyják!

2. Csokoládé - Jamie romantikus estére vágyik a házassági évfordulóján, de mivel a kislánya még csak négy hónapos, megkéri kolléganőit, hogy vigyázzanak a kicsire. A két lánynak van egy gyengéje: a csokoládé. A mesterszakács itt is remekel, és sikeresen leveszi őket a lábukról egy Jamie-féle tiramisuval. Ajánlja ezt minden férfitársának, aki hódítani akar. Ne késlekedjenek!

3. Vadon a városban - Jamie ma egy olasz exkollégájával találkozik, akivel együtt tesznek begyűjtő körutat Londonban, amiről nem is sejteni, mennyi vadontermő növénnyel van tele. A borágó, a vadsóska, a rucola, más néven borsmustár, az édeskömény és a vadtorma mind jól használható a konyhaművészetben. Ne féljenek, mert ízletessé varázsolható céklával, tejföllel, füstölt sonkával, parmezánnal. Járjanak Önök is nyitott szemmel az utcán!

 

-oliver-s-twist-dvd-2002-jamie-oliver-vol.-2-1.jpg

-oliver-s-twist-dvd-2002-jamie-oliver-vol.-2-2.jpg

-oliver-s-twist-dvd-2002-jamie-oliver-vol.-2-3.jpg

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Oliver's Twist DVD 2002 Jamie Oliver vol. 2 / A pucér szakács visszatér / és egyszerűen csak főzz / Directed by Brian Klein / 3 episodes / Cooking with Jamie Oliver to your wish list.