Loading... Please wait...

Magyar–Kínai alapszótár / by P. Szabó József, Zhang Shi / Tinta Könyvkiadó / Hungarian - Chinese basic dictionary 匈汉基础词典

$35.99
SKU:
9786155219771
Weight:
15.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Magyar – Kínai alapszótár / by P. Szabó József, Zhang Shi / Tinta Könyvkiadó / Hungarian - Chinese basic dictionary


Oldalszám236 pages
Kötés típusapuhafedeles
FormátumA/5
ISBN9786155219771 / 978-6155219771
Tömeg286 g/db

Made in Hungary

 

A világon a kínai mandarin nyelvet beszélik a legtöbben, Kína a szemünk előtt válik gazdasági szuperhatalommá, ezért is érdemes a kínai nyelv tanulásába kezdeni. A Magyar–kínai alapszótár célja, hogy a kezdő és középhaladó nyelvtanulóknak segítséget nyújtson a kínai nyelv szavainak megtanulásához.

A kötet 7500 címszót tartalmaz, amelyek az alapszókincshez tartoznak, illetve fontosak a mindennapi nyelvi érintkezésben. A kínai írásjegyek mellett a szótár latin betűs (pinjin) átírással is megadja a szavakat. A kínai nyelvben jelentésmegkülönböztető szereppel bíró hangmagasságot a magánhangzók feletti ékezet jelöli.

A kötetben található 450 rajz vizuális segítséget nyújt ahhoz, hogy a szótárforgató egy-egy magyar szó kínai megfelelőjét elsajátítsa.

Magyar–kínai alapszótárt a kezdő nyelvtanulók mellett ajánljuk mindazoknak, akik már tanulták a kínai nyelvet, de szükségét érzik tudásuk felelevenítésének. Azok is haszonnal forgathatják, akik rövidebb-hosszabb ideig együtt dolgoznak kínai kollégákkal.

A szótárat a széles körben ismert P. Szabó József és Zhang Shi közösen állította össze. 

 

Product image

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Click the button below to add the Magyar–Kínai alapszótár / by P. Szabó József, Zhang Shi / Tinta Könyvkiadó / Hungarian - Chinese basic dictionary 匈汉基础词典 to your wish list.