Loading... Please wait...

Kínai–magyar alapszótár / by P. Szabó József / Tinta Könyvkiadó / Chinese - Hungarian Basic Dictionary

$25.99
SKU:
9789634090786
Weight:
10.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Kínai–magyar alapszótár / by P. Szabó József / Tinta Könyvkiadó / Chinese - Hungarian Basic Dictionary


Oldalszám: 255
Kötés típusa: puhafedeles
Formátum: A/5
ISBN: 9789634090786 / 978-9634090786
Tömeg: 310 g/db

Made in Hungary

 

A világon a kínai mandarin nyelvet beszélik a legtöbben, Kína a szemünk előtt válik gazdasági szuperhatalommá, ezért is érdemes a kínai nyelv tanulásába kezdeni.

A Kínai-magyar alapszótár célja, hogy a kezdő és középhaladó nyelvtanulóknak segítséget nyújtson a kínai nyelv szavainak megtanulásához.

A kötet 7500 címszót tartalmaz, amelyek az alapszókincshez tartoznak, illetve fontosak a mindennapi nyelvi érintkezésben. A kínai írásjegyek mellett a szótár latin betűs (pinjin) átírással is megadja a szavakat. A kínai nyelvben jelentésmegkülönböztető szereppel bíró hangmagasságot a magánhangzók feletti ékezet jelöli.

A kötetben található 450 rajz vizuális segítséget nyújt ahhoz, hogy a szótárforgató egy-egy magyar szó kínai megfelelőjét elsajátítsa.

A Kínai–magyar alapszótárt a kezdő nyelvtanulók mellett ajánljuk mindazoknak, akik már tanulták a kínai nyelvet, de szükségét érzik tudásuk felelevenítésének. Azok is haszonnal forgathatják, akik rövidebb-hosszabb ideig együtt dolgoznak kínai kollégákkal.

A szótárat a széles körben ismert P. SZABÓ JÓZSEF állította össze. P. SZABÓ JÓZSEF nagy sikerű Kínai nyelvkönyv - Tanuljon könnyen, gyorsan kínaiul! című kötete 2012-ben, ZHANG SHI-vel közösen írt Magyar–kínai alapszótár című kötete pedig 2014-ben jelent meg.

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Click the button below to add the Kínai–magyar alapszótár / by P. Szabó József / Tinta Könyvkiadó / Chinese - Hungarian Basic Dictionary to your wish list.