Loading... Please wait...

Magyar-olasz alapszótár / by Ágnes Bánhidi Agnesoni / Tinta Könyvkiadó / Hungarian Italian Basic Dictionary

$19.99
SKU:
9789634091929
Weight:
10.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Magyar - olasz alapszótár / by Ágnes Bánhidi Agnesoni / Tinta Könyvkiadó / Hungarian - Italian Basic Dictionary

Szerző:  Ágnes Bánhidi Agnesoni
Oldalszám : 196
Kötés típusa : puhafedeles
Formátum :A/5
ISBN : 9789634091929
Tömeg :250 g/db

Made in Hungary

 

Magyar–olasz alapszótár célja, hogy a kezdő és középhaladó (A1, A2 és B1 szinten lévő) nyelvtanulóknak segítséget nyújtson az olasz nyelv szavainak megtanulásához. 7400 címszó található benne. Ezek az alapszókincshez tartoznak, illetve fontosak a nyelvtanulók számára. A szótár felöleli a Magyarországon használatos nyelvkönyvek szóanyagát, és szép számmal tartalmazza az olasz és a magyar nyelv új szavait is.

A kötetben található 450 rajz vizuális segítséget nyújt ahhoz, hogy a szótárforgató egy-egy magyar szó olasz megfelelőjét elsajátítsa.

A kiadványt a kezdő nyelvtanulók mellett ajánljuk mindazoknak, akik már tanulták az olasz nyelvet, de szükséges, hogy felelevenítsék tudásukat. Azok is haszonnal forgathatják, akik rövidebb-hosszabb ideig olasz nyelvterületen vállalnak munkát.

Ágnes Bánhidi Agnesoni, a szótár szerkesztője több évtizede él Olaszországban. A TINTA Könyvkiadónál korábban megjelent nagy sikerű kötetei: Olasz társalgási zsebkönyv,

Olasz közmondások, Top 2000 olasz szó.

 

Product image

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Magyar-olasz alapszótár / by Ágnes Bánhidi Agnesoni / Tinta Könyvkiadó / Hungarian Italian Basic Dictionary to your wish list.