Loading... Please wait...

Olasz társalgási zsebkönyv / Ágnes Bánhidi Agnesoni / Tinta Könyvkiadó / Italian phrase book for Hungarians

$24.99
SKU:
9786155219702
Weight:
10.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Olasz társalgási zsebkönyv / Ágnes Bánhidi Agnesoni / Tinta Könyvkiadó / Italian phrase book for Hungarians

 


Oldalszám: 198
Kötés típusa: puhafedeles
Formátum: A/5
ISBN: 9786155219702 / 978-6155219702
Tömeg: 243 g/db

 

Made in Hungary

 

Az Olasz társalgási zsebkönyv segítséget nyújt ahhoz, hogy kezdő vagy már gyakorló nyelvtanulóként eligazodjunk az olasz nyelvterületen, közelebb kerüljünk a dallamos olasz nyelvhez.

A kötet elején az olasz nyelv alapvető kiejtési szabályaival ismerkedhetünk meg. Ezt követi a társalgási rész, mely 17 nagy témakör köré szerveződve mutatja be a mindennapi beszédhelyzetekben előforduló jellegzetes mondatokat, gyakori fordulatokat. A szálláskeresés, a vásárlás, az étkezés, a szórakozás és az időjárás témaköre mellett a könyvben megtalálhatók többek között az internettel, a mobiltelefonnal és az elektronikus fizetéssel kapcsolatos modern szófordulatok, mondatok. A könyv érdekessége, hogy a példamondatokat kulturális információkat tartalmazó "dobozok" szakítják meg, amelyek segítségével közelebb kerülhetünk az olasz kultúra megismeréséhez és megértéséhez. Egy-egy témakör áttekin­tését, szókincsének feldolgozását megkönnyítik a párbeszédes részek végén elhelyezkedő szószedetek, például az Idő, időjárás című rész végén a napok, évszakok és a legfontosabb olasz ünnepek nevéről is tájékozódhatunk. A zseb­könyv tehát szótárként is használható.

Az Olasz társalgási zsebkönyvet egyaránt ajánljuk Olaszországba készülő magyar turistáknak, hosszabb kinntartózkodást tervező munkavállalóknak és az olasz nyelvvel ismerkedő nyelvtanulóknak.

 

 

Product image

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Olasz társalgási zsebkönyv / Ágnes Bánhidi Agnesoni / Tinta Könyvkiadó / Italian phrase book for Hungarians to your wish list.