Loading... Please wait...

Hölmöläissadut / Suomen Lasten / Kuvittanut Ja Toimittanut: Pirkko-Liisa Surojegin / Classic Finnish Silly Folk Children’s tales / Finland

$49.99
SKU:
9789511192695
Weight:
25.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Hölmöläissadut

Suomen Lasten

Kuvittanut Ja Toimittanut: Pirkko-Liisa Surojegin

Classic Finnish Silly Folk Children’s tales

Finland

 

ISBN: 978-9511192695 / 9789511192695

Hardcover

Pages: 140

Published in 2010

 

Kaikkihan tietävät ainakin muutaman hölmöläistarinan, vaikkapa sen, missä hölmöläiset kantavat valoa pimeään mökkiin säkillä. Pirkko-Liisa Surojegin on toimittanut hölmöläissaduista tämän mainion kokoelman, johon hän on myös laatinut taidokkaan ja viehättävän kuvituksen.

Saduista on muodostunut kirjaan mukava tarinankulku, jossa kukin satu jatkaa siitä, mihin edellinen jäi. Näin kirjan voi lukea alusta loppuun jatkuvaa juonta seuraten. Samalla yksittäiset jutut toimivat mainiosti erillisinä satuina ja suosikkisatuihin on mukava palata.

Surojeginin hölmöläiset ovat tyhmiä kuin saappaat, mutta elämäniloisia ja alttiita näkemään kaikessa hyvää. Kuvituskin esittää hölmöläiset miellyttävinä, jos kohta vähän yksinkertaisen näköisinä. Kuvitus on sikäli tarkkaa ja täsmällistä, että entisajan elämää kuvataan huolella.

 

 img-7115.jpg

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Hölmöläissadut / Suomen Lasten / Kuvittanut Ja Toimittanut: Pirkko-Liisa Surojegin / Classic Finnish Silly Folk Children’s tales / Finland to your wish list.