Loading... Please wait...

Erdélyi finomságok könyve by Bordás Mihály / Autentikus erdélyi ételek, klasszikus elkészítési módok praktikus tanácsokkal / Scolar kiadó 2018 / Hardcover / Book of Transylvanian delicacies

$25.99
SKU:
9789632448817
Weight:
17.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Erdélyi finomságok könyve by Bordás Mihály / Autentikus erdélyi ételek, klasszikus elkészítési módok praktikus tanácsokkal / Scolar kiadó 2018 / Hardcover / Book of Transylvanian delicacies

Hardcover 2018

ISBN: 9789632448817  /  978-9632448817

ISBN-10: 9632448812

PAGES: 144

PUBLISHER: Scolar kiadó

LANGUAGE: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Description:

Autentikus erdélyi ételek, klasszikus elkészítési módok praktikus tanácsokkal.
A mintegy kétszáz ételreceptet ismertető szakácskönyv az ínycsiklandó erdélyi ízek világát varázsolja a konyhánkba. A könyvből megismerhetjük a hagyományos erdélyi ételkészítési módokat, a nyárson és roston sütés, a bográcsban főzés fortélyait. A méltán híres tárkonyos levestől a vinettekrémen át az ordás palacsintáig a legváltozatosabb erdélyi finomságokkal, húsos és zöldséges különlegességekkel, egytálasokkal, klasszikus édességekkel gazdagíthatjuk a vasárnapi ebédek vagy a hétköznapi vacsorák választékát.

Bordás Mihály több évtizedes gyűjtőmunkája eredménye a 200 autentikus erdélyi ételrecept. Klasszikus szakácskönyv ez, a tárkonyos levestől a padlizsánkrémen át az ordás palacsintáig. Nyárson, bográcsban is! Mindennapra, ünnepekre, praktikus tanácsokkal.
Benke Ilonka erdélyi háziasszony mondja: „Mivel alapjában véve azon fordul meg a családok jóléte és egészsége, hogy a napi eledel miként van összeválogatva és megkészítve, a jó szakácskönyvnek hivatása van." Reméljük, hogy ez a könyv is betölti a maga hivatását!

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Erdélyi finomságok könyve by Bordás Mihály / Autentikus erdélyi ételek, klasszikus elkészítési módok praktikus tanácsokkal / Scolar kiadó 2018 / Hardcover / Book of Transylvanian delicacies to your wish list.