Loading... Please wait...

The Five Love Languages: The Secret to Love that Lasts in Hungarian / Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva / Az életre szóló szeretet titka / Gary Chapman (Szerző)

$25.99
SKU:
9789632882680
Weight:
20.00 Ounces
Quantity:

Product Description

The Five Love Languages: The Secret to Love that Lasts in Hungarian / Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva / Az életre szóló szeretet titka / Gary Chapman (Szerző)

 

Paperback

Publisher: Harmat

ISBN 9789632882680 / 978-9632882680

Pages 204

Translators: F. Nagy Piroska és Hamerli Nikolett

 

- Over 11 million copies sold

- #1 New York Times Bestseller for 8 years running

- Now celebrating its 25th anniversary

 

Leírás

Hogyan őrizhető meg a szeretet a párkapcsolatban, amikor a szerelmi lángolás alábbhagy? A válasz az öt szeretetnyelv megismerésében rejlik: elismerő szavak, minőségi idő, ajándékozás, szívességek, testi érintés. Gary Chapman világhírű könyvének megújult kiadása segít a pároknak abban, hogy ráhangolódjanak egymás szeretetnyelvére.

 

   Ez a könyv Amerika- és Európa-szerte nagy sikert aratott. Feltétlenül nyereség, hogy magyarul is olvashatóvá vált! Szerzője - Gary Chapman - a kommunikáció-pszichológia eredményeire alapozva fontos felfedezést tett: a szeretet közlése többféle csatornán történhet, de mindenki csak azt az adást képes fogni, amelyre neveltetése közben, közvetlen környezete és személyes hajlamai hatására ráhangolódott. Ezért gyakran megtörténik, hogy a szeretett személy a szerelmi lángolás alábbhagyása után nem érzi, hogy társa szereti őt. Sok házastársi kapcsolat szenved kárt emiatt. Pedig a megoldás egyszerű: fel kell ismernünk és meg kell tanulnunk társunk "szeretetnyelvét".

   A könyvben olvasható esetleírások - de bármelyikünk személyes tapasztalatai is - könnyen meggyőznek arról, hogy a házasságokban oly gyakori kommunikációs zavarok "kulcsa" került birtokunkba ezzel a könyvvel.

     - Pálhegyi Ferenc

 

About Gary Chapman:

Aki már hallotta Gary Chapman valamelyik előadását, tisztában lehet azzal, hogy a házasság területén szerzett tapasztalatai személyes élményekből fakadnak. Feleségével, Karolynnal már több mint 45 éve élnek együtt, így rengeteg „válságon” és „sikeren” mentek keresztül közös életük során. Ő pontosan az az ember, akihez legfontosabb kapcsolataink javítása és gyógyítása érdekében fordulhatunk. Saját élettapasztalatai, illetve 35 évnyi lelkipásztori és pártanácsadói működése után jelentette meg a Hangolva-sorozat első, Egymásra hangolva: Öt szeretetnyelv a házasságban című könyvét. Olvasók milliói számoltak be arról, hogy – az azóta New York Times bestsellerré váló – mű a szeretet kommunikálásának egyszerű és praktikus bemutatása által megmentette darabokra hulló házasságukat.

 

GARY CHAPMAN--author, speaker, counselor--has a passion for people and for helping them form lasting relationships. He is the #1 bestselling author of The 5 Love Languages series and director of Marriage and Family Life Consultants, Inc. Gary travels the world presenting seminars, and his radio programs air on more than 400 stations. For more information visit his website at www.5lovelanguages.com.

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the The Five Love Languages: The Secret to Love that Lasts in Hungarian / Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva / Az életre szóló szeretet titka / Gary Chapman (Szerző) to your wish list.