null

Synopsis of the Four Gospels Hungarian Language Version

No reviews yet Write a Review
$49.99
SKU:
9789633005927
UPC:
9789633005927
Condition:
New
Weight:
0.00 Ounces
In Stock & Ready To Ship!
Current Stock:Only left:

Frequently Bought Together:

Total: Inc. Tax
Total: Ex. Tax

Description

Synopsis of the Four Gospels Hungarian Language Version / Szinopszis / Mate, Mark, Lukacs es Janos Evangeliumanak parhuzamos szovege

Product Details

 • Publisher: Bible Society
 • Language: Hungarian
 • Pages: 316
 • Year: 1994
 • Binding: Hardcover
 • ISBN-10: 9633005922
 • ISBN-13: 978-9633005927

Overview

The "Szinopszis: Máté, Márk, Lukács és János Evangeliumainak Párhuzamos Szövege" is a Hungarian language version of the Synopsis of the Four Gospels, published by the Bible Society. This edition presents the texts of the Gospels of Matthew, Mark, Luke, and John in parallel columns, allowing readers to easily compare and contrast the different accounts of Jesus' life and teachings.

This Synopsis is an invaluable resource for Bible study, teaching, and preaching. It enables readers to gain a deeper understanding of the Gospels by seeing how the different accounts complement and enrich each other. The hardcover binding ensures durability and longevity, making it a great addition to any library.

Interesting Facts

 • The Synopsis of the Four Gospels is a tool that has been used by Bible scholars and students for centuries to study the Gospels in depth.
 • The parallel column format of this edition makes it easy to compare and contrast the different Gospel accounts.
 • The Bible Society is dedicated to making the Bible available to people in their own language and in a format they can understand.

Áttekintés

A „Szinopszis: Máté, Márk, Lukács és János Evangéliumainak Párhuzamos Szövege” a Bibliatársaság által kiadott Négy Evangélium szinopszisának magyar nyelvű változata. Ez a kiadás párhuzamos rovatokban mutatja be Máté, Márk, Lukács és János evangéliumának szövegeit, így az olvasók könnyedén összehasonlíthatják és szembeállíthatják Jézus életéről és tanításairól szóló különböző beszámolókat.

Ez a Szinopszis felbecsülhetetlen értékű forrás a bibliatanulmányozáshoz, tanításhoz és prédikációhoz. Lehetővé teszi az olvasók számára, hogy mélyebben megértsék az evangéliumokat azáltal, hogy látják, hogyan egészítik ki és gazdagítják egymást a különböző beszámolók. A keményfedeles kötés biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, így nagyszerű kiegészítője bármely könyvtárnak.

Érdekes tények

A Négy Evangélium szinopszisa egy olyan eszköz, amelyet a bibliakutatók és -hallgatók évszázadok óta használnak az evangéliumok mélyreható tanulmányozására.
Ennek a kiadásnak a párhuzamos oszlopformátuma megkönnyíti a különböző evangéliumi beszámolók összehasonlítását és szembeállítását.
A Bibliatársulat célja, hogy a Bibliát a saját nyelvükön és általuk érthető formátumban hozzáférhetővé tegye az emberek számára.

Cast and Crew

 • Publisher: Bible Society

Product Reviews

No reviews yet Write a Review