Loading... Please wait...

Karácsony, a szeretet nagy csodája by Gyökössy Endre / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / Christmas, the great wonder of love / Paperback

$14.99
SKU:
9789636964672
Weight:
10.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Karácsony, a szeretet nagy csodája by Gyökössy Endre / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / Christmas, the great wonder of love

 

Paperback 2018

Pages: 148

Product code: GyokossyPB8

ISBN: 9789636964672  /  978-9636964672

ISBN-10: 963696467X

Publisher: Szent Gellért Kiadó és Nyomda

Language: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Description: 

A modern ember mindent kérdez. Nagyon is el tudom képzelni, hogy valaki ezt mondaná:

,, No és ha nekem adta az Ő egyszülött Fiát, csak úgy és annak ellenére, akkor mi van? Itt állok életem romjai között, úgy érzem nincs jövőm, mert a múltam is elvesztettem, meghalt mindenkim, akit szerettem – minek nekem a karácsony meg annak a misztériuma?!”

Igen, ilyen élettel már rég nem tudsz mosolyogni, sőt talán már sírni sem – de tudod, mi történik, ha egyszer mégis magadhoz öled Jézust? Nem változik meg semmi, aki meghalt, az meghalt, és életed romjai között kell továbbra is élned; aki nem szeret, talán továbbra sem szeret, aki haragszik rád, továbbra is haragszik, az élet terhe nem lesz könnyebb – de újra tudsz sírni és mosolyogni. És ez jelenti az életet.

Lehet, hogy külső körülményed karácsonykor után sem változik meg, minden marad a régiben. De te meg én változunk meg! És akkor már el lehet viselni. Tudunk újra mosolyogni, tudunk újra könnyezni a másik bánata fölött, a régi terhet most már összeroppanás nélkül, mosoly és könnyek között el tudjuk hordozni, mert élünk Őáltala. Nem én lettem erősebb, bátrabb, nem én lettem valami csoda-lény, hanem az én Uram Jézus Krisztus életet adott nekem!

 

Product image

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Click the button below to add the Karácsony, a szeretet nagy csodája by Gyökössy Endre / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / Christmas, the great wonder of love / Paperback to your wish list.