Loading... Please wait...

Itt az aratás by Pálinkás Ibolya / The Harvest is come - Hungarian village ministries in the 90's / Paperback

$19.99
SKU:
IttAzAratásHUN
Weight:
7.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Itt az aratás by Pálinkás Ibolya / The Harvest is come - Hungarian village ministries in the 90's / Paperback

Paperback

PAGES: 60

PUBLISHER: Falumisszió - Famisz

LANGUAGE: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Foreword:

Intézkedik az aratás Ura!

Egyszer hajdan az Úr Jézus, miután bejárta a mennyország evangéliumának hirdetésével Palesztina falvait és városait, a tanítványai számára összefoglalta a látványt: "Az aratnivaló sok, de a munkás kevés; kérjétek tehát az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az aratásába." (Mt 9:35-38)

Az elmúlt évtizedekben sok-sok imádság szállt fel az aratás Urához Magyarországról és a világ különböző tájairól, hogy Ő küldjön munkásokat az ő aratásába. Az aratás Gazdája ma is szánja az elgyötörteket és elesetteket. Mozgósította baptista ifjainkat és bevetette a lélekmentés emberpróbáló, nehéz, de mégis gyönyörűséges munkájába.

1992-1993 nyarán mintegy 100-120 fiatal vett részt a Falumisszióban. Önfeledt lelkesedéssel indultak, mint akik nem igen arattak még soha igazán, de hallottak már az aratók öröméről, meg láttak örvendező aratókat, akik őket is az Úr Jézushoz vezették.

Láttam őket munkában Kisújszálláson, Egerszóláton és Kőszegen. Együtt örültem velük a megtérőknek, az érdeklődőknek. Együtt imádkoztam velük kitartásért a nehézségek idején.

 

Authors:

Pálinkás Ibolya

Vass Ildikó

Gazsó Gábor

Hajnal Zoltán

Dani Zsolt

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Itt az aratás by Pálinkás Ibolya / The Harvest is come - Hungarian village ministries in the 90's / Paperback to your wish list.