Loading... Please wait...

Hungarian Catholic Prayer Book for Young People 1936 / Imádságoskönyv, ​egyszersmind kalauz a lelki életre a tanulóifjúság számára / Sík Sándor; Schütz Antal / Szent István-Társulat

$39.99
SKU:
1936ImaKonyvHung
Weight:
12.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Hungarian Catholic Prayer Book for Young People 1936 

Imádságoskönyv, ​egyszersmind kalauz a lelki életre a tanulóifjúság számára 

Author Priests: Sík Sándor; Schütz Antal

Publisher: Szent István-Társulat

9th Edition

678 Pages

 

BOOK CONDITION:  Used GOOD!   Binding is as pictured, injured, but inside is UNMARKED!!!  Buy with confidence.

 

Hogyan ​kell használni ezt a könyvet? Mindenekelőtt jól meg kell értened, hogy ez a könyv nem puszta imádságoskönyv, hanem lelki kalauz, úgynevezett Vademecum, vagyis olyan könyv, amit magaddal kell hordanod, gyakran elővenned és olvasgatnod. Iparkodjál benső barátságot kötni vele, tekintsd jóakaró vezetődnek, hűséges társadnak. Bánj vele szeretettel, tartsd tisztán és becsüld meg. El ne feledd, hogy, legszükségesebb utadban kalauzod: az örök hazába vezető úton. Iparkodjál minél előbb jól megismerni. Azért gyakran forgasd és olvasgasd, a szentmisén kívül is. Igy lassankint megismered, hogy mi vari benne és merre. A könyv elején Tartalomjegyzéket találsz, amelyben föl van sorolva mindaz, amit a könyv magában fogai. Ajánlatos, hogy többször elolvasd a tartalomjegyzéket Ha valamit keresel és nem találod a tartalomjegyzékben, vagy nem jut eszedbe a címe és csak arra emlékszel, hogy miről van benne szó, akkor keresd a könyv végén, a Betűrendes tárgymutatóban. (Pl. ha a kísértésekben való viselkedésről akarsz útmutatást ilyen című fejezetet nem találsz, de a Tárgymutatóban a k betűnél (kísértés) megtalálod mely tápokon van róla szó.)

img-7105.jpg

 

img-7116.jpg

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Hungarian Catholic Prayer Book for Young People 1936 / Imádságoskönyv, ​egyszersmind kalauz a lelki életre a tanulóifjúság számára / Sík Sándor; Schütz Antal / Szent István-Társulat to your wish list.