Loading... Please wait...

Galla - Szépségem titkai DVD 2005 / Galla Miklós igen sikeres önálló estje / Hungarian Stand up comedy

$12.99
SKU:
5990501940019
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Galla - Szépségem titkai DVD 2005 / Galla Miklós igen sikeres önálló estje / Hungarian Stand up comedy

UPC 5990501940019  /   5999016350214

REGION 0 PAL DVD

MADE IN EU

AUDIO: Hungarian 2.0

SUBTITLES: -

Total Runtime: 92 minutes

 

Hungarian Summary:

Galla Miklós több mint tizennyolc éve brillírozik a humor műfajában: tizenkilenc. Aztán eljött 2005. március 12-e, amikor a Merlin Színházban felvették az önálló estjét. Ezt láthatják ezen a DVD-n. (Különben minek írtuk volna ide?) Külföldön stand up comedynek nevezik ezt a műfajt, de Galla jobban szereti az általa kitalált, magyarosabb és (jogosan) hízelgő „egyedülálló humor” kifejezést. Hiszen a komikus egyedül áll a színpadon, s ezzel teljesen egy időben minden mondat poén.

Üresjáratnak se szőre, se szála. Az előadáson szóba kerül a szemöldök, a konfetti, a következetesség meg a tapéta. Elhangoznak Galla saját szavai: nigflot, bloorni, kvaakka, bron. Később kiderül, miért nehéz a molylepkék élete. Jó néhány igencsak sikamlós téma is felmerül az esten, de nehogy valaki emiatt ne vegye meg a DVD-t, hanem akkor esetleg kénytelenek leszünk közzétenni egy hereigazítást. Senki sem fog csalódni, vagy ha igen, arra mérget vehet.

Hogy összesen hány poénbomba hangzik el a darab során, arra nem mernénk megesküdni. Az biztos, hogy a DVD-t hanghordozónak is fel lehet fogni, aminek köszönhetően kép nélkül is lehet hallgatni, mint például egy vicces rádióműsort, amelyben a mimika ugyan nem annyira érvényesül, csak a verbalitás viszi a prímet, mint annak a rendje. A karácsonyi ünnepek előtt sokan fenyőfát szoktak vásárolni. A műsort néhány dal színesíti, de nem a prózai komikum rovására, hanem vica versa.

Extrák
* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás

 

Galla Miklós igen sikeres önálló estje Galla Miklós több mint tizennyolc éve brillírozik a humor mufajában: tizenkilenc. Atán eljött 2005. március 12-e, amikor a Merlin Színházban felvették az önálló estjét. Ezt láthatják ezen a DVD-n. (Különben minek írtuk volna ide?) Külföldön stand up comedynek nevezik ezt a mufajt, de Galla jobban szereti az általa kitalált, magyarosabb és (jogosan) hízelgô ,,egyedülálló humor" kifejezést. Hiszen a komikus egyedül áll a színpadon, s ezzel teljesen egy idôben minden mondat poén. Üresjáratnak se szôre, se szála. Az elôadáson szóba kerül a szemöldök, a konfetti, a következetesség meg a tapéta. Elhangoznak Galla saját szavai: nigflot, bloorni, kvaakka, bron. Késôbb kiderül, miért nehéz a molylepkék élete. Jó néhány igencsak sikamlós téma is felmerül az esten, de nehogy valaki emiatt ne vegye meg a DVD-t, hanem akkor esetleg kénytelenek leszünk közzétenni egy hereigazítást. Senki sem fog csalódi, vagy ha igen, arra mérget vehet. Hogy összesen hány poénbomba hangzik el a darab során, arra nem mernénk megesküdni. Az biztos, hogy a DVD-t hanghordozónak is fel lehet fogni, aminek köszönhetôen kép nélkül is lehet hallgatni, mint például egy vicces rádiómusort, amelyben a mimika ugyan nem annyira érvényesül, csak a verbalitás viszi a prímet, mint annak a rendje. A karácsonyi ünnepek elôtt sokan fenyôfát szoktak vásárolni. A musort néhány dal színesíti, de nem a prózai komikum rovására, hanem vica verza.

 

galla-sz-ps-gem-titkai-dvd-2005-galla-mikl-s-igen-sikeres-n-ll-estje-1.jpg

galla-sz-ps-gem-titkai-dvd-2005-galla-mikl-s-igen-sikeres-n-ll-estje-2.jpg

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Galla - Szépségem titkai DVD 2005 / Galla Miklós igen sikeres önálló estje / Hungarian Stand up comedy to your wish list.