Loading... Please wait...

Az Ajto / Hungarian Language Book and The Door DVD / Hungarian Published Book and DVD Bundle / Szabo Magda / Director: Istvan Szabo

$69.99
SKU:
GG-YH6I-HELM
Weight:
0.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Az Ajto / Hungarian Language Book and The Door DVD / Hungarian Published Book and DVD Bundle / Szabo Magda / Director: Istvan Szabo 

Book Details

Hardcover - 2015

Author : Szabo Magda

Publisher : Europa Kiado

Language : Hungarian

Pages : 260

DVD Details

DVD Region 2 PAL

Audio (Dolby Digital) : English 2.0, Hungarian 5.1

Actors : Helen Mirren, Martina Gedeck, Karoly Eperjes, Gabor Koncz, Erika Marozsan, Lajos Kovacs

Director : Istvan Szabo

Run Time : 98 minutes 

Description

This is a story of a special relationship between two women, a writer and her maid. A childless woman writer, Magda, hires an older housekeeper, Emerence, who behaves oddly, but eventually they develop a kind of friendship.

Hungarian Description

Ez a könyv, pontosabban mostani új kiadása, több okból kivételes állomás írói életutamon: elsősorban amiatt, hogy míg készült, szüntelenül azt éreztem, hasztalan tettem papírra, senkit nem fog érdekelni Szeredás Emerenc, még kevésbé az én nem is valami vonzó arcképemet rögzítő gyónás, mely összetört tükörcserepekből egybetákolt keretbe szorítja az írót és a megsérthetetlen, mégis megsértett igazságot. A mindig is mitológiai személyiségnek érzékelt Emerenc aztán megtette első csodáját: az első kiadás megjelenése utáni héten már nem volt kapható története, a könyv üzenetét, amelynél magánabb magánügy igazán nem volt elképzelhető, személyes ügyüknek vállalták fel azok, akik az írót élete minden buktatóján átsegítették: az olvasók. A sepregető öregasszony, aki ha teheti, mindenki útjából el iparkodott seperni a bajt, veszedelmet, áthágta a magyar határt, alakját éppúgy ismerik német földön, mint az Északi-tengernél vagy Svájcban, a Columbia Egyetem Kelet-európai Arcképek sorozatából holdtükör arcába nézhetnek az olvasni szerető New York-iak. Lakásomat vadidegenek keresik fel miatta, állnak az erkélyemen, ahonnan még látni egykori otthonát, kértek tőlem már fényképet róla és valami emléket Viola kutyáról.

Find Similar Products by Tag

Hungary  

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Az Ajto / Hungarian Language Book and The Door DVD / Hungarian Published Book and DVD Bundle / Szabo Magda / Director: Istvan Szabo to your wish list.