Loading... Please wait...

Zsuzsi néni illemtankönyve / Örök értékek nyomában / by Gedényi Zsuzsanna / TInta Könyvkiadó / Hungrian Etiquette Textbook of Aunt Susan

$29.99
SKU:
9639372560
Weight:
15.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Zsuzsi néni illemtankönyve / Örök értékek nyomában / by Gedényi Zsuzsanna / TInta Könyvkiadó / Hungrian Etiquette Textbook of Aunt Susan


Oldalszám233
Language: Hungarian

Kötés típusapuhafedeles
FormátumA/5
ISBN9639372560 / 963-9372560
Tömeg350 g/db

Made in Hungary

 

Gedényi Zsuzsanna, vagy ahogy sokan ismerik, Zsuzsi néni egy hosszú élet során nyert tapasztalatait foglalja össze az illedelmes viselkedésről, az emberi kapcsolatok követendő formájáról ebben a könyvében.

Zsuzsi néni, a nagy tolmács nemzedék tagja, több évtizedes fordítói munkája közben számtalanszor találkozott a jó modor, az előzékenység és a helyes magatartás előnyeivel. Munkája során bejárta a világot, közelről szemlélte jó néhány országban az örök emberi értékek egyetemes voltát.

A fordítás mellett újságírói tevékenysége során számtalan híres-neves emberrel készített riportot. Az interjúkészítés közben látta, hogy a legnagyobbak keresetlen és közvetlen viselkedése mögött ott rejtőzik az udvariasság és az egymás iránti feltétlen tisztelet.

A kiadó ismerettárnak és kalauznak egyaránt ajánlja ezt az olvasmányos illemtankönyvet mindazoknak, akik számára gyorsan változó 21. századi világunkban még fontosak az időtálló emberi értékek, meg kívánják ismerni és be szeretnék tartani az örök érvényű viselkedési normákat.

 

Product image

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Zsuzsi néni illemtankönyve / Örök értékek nyomában / by Gedényi Zsuzsanna / TInta Könyvkiadó / Hungrian Etiquette Textbook of Aunt Susan to your wish list.