Loading... Please wait...

Váradi Roma Cafe / espresso koncert Papp László Budapest Sportaréna 2008 DVD Hungarian gypsy jazz group / Directors: Váradi Roma Café / Artists: Váradi Gyula, Jr. Váradi Róbert, Váradi Róbert, Berki Artúr / Hungary

$15.99
SKU:
886975937295
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Váradi Roma Cafe / espresso koncert Papp László Budapest Sportaréna 2008 DVD  

  

UPC 886975937295

REGION 0 PAL DVD

MADE IN EUROPE

Audio: Hungarian

Playtime: 100 minutes  

 

Country: Hungary
 
Style: Romani

Váradi Gyula (vocals)

Váradi Róbert (vocals)

Berki Artúr (piano)

Botos Tibor (guitar)

Váradi Gyula, Jr. (aka Pepe; vocals)

and Váradi Róbert, Jr. (aka Olasz; piano). 

 

Hungarian Summary:Kiadó: Sony Music Entertainment

Hangok: 2.0Kiadási év: 2009

Hossza: 100 perc

 

Leírás:

Elsöprő hangulattal, maradandó élménnyel, káprázatos látvánnyal és grandiózus miliővel, több ezer néző előtt koncertet adott a Váradi Roma Café, amelyet most újra és újra átélhetnek és élvezhetnek a rajongók, hiszen megjelent az Espresso koncert DVD!

A Váradi Roma Café napjaink egyik olyan legnépszerűbb zenekara, amely érdekesen ötvözi zenéjében a cigány néphagyományt a laza, sokszor latinos dallamokkal fűszerezett presszó- és koktélmuzsikával. Olyan zenék ezek előadásmódjukban is, amelyeket bármelyik esti mulatóban, presszóban, kávéházban nyugodtan elő lehetne adni. Nem csoda hát, hogy a  Váradi, a Botos és a Berki családra épülő csapat az Espresso című stúdiólemezük bemutató nagykoncertje színhelyéül a budapesti Papp László Sportarénát választotta, ahol egy igazi kávéházi díszlet közepette adták elő koncertük anyagát, amely DVD-n megjelent.

A csapat nagyon kitett magáért, s ez nemcsak a kifogástalan eleganciában, szórakoztatásban nyilvánult meg, hanem a kifogástalan, nagyon dallamos zenéjükben is. A cigányzenébe oltott rumba, szamba és más egyéb latinos dalalmokra előadott dalok igényes megszólalásban, kiváló hangulatban sorjáznak egymás után.

Még ki is bővült egy-egy dobossal, kongással, basszusgitárossal (méghozzá hathúros basszusgitárral, amin kiváló témákat lehet előadni), vokalistákkal és egy négytagú fúvósszekcióval is. No meg persze ott voltak a táncosok is, Balogh Katesz és tanítványai és a jól ismert latintánc-csoport, a Botafogó táncegyüttes. Amelynek tagjai amikor éppen nem táncoltak, akkor a kávéház vendégeiként a színpadon felállított asztaloknál ültek. Igazán egyedi és ötletes volt az egész úgy együtt, ahogy volt.

Természetesen sorra elhangzottak a Váradi Roma Café-slágerek, amelyek főleg az Espresso CD anyagát tartalmazzák, de természetesen jelen vannak a régebbi lemezek fontosabb slágerei is. Az egyik legmeghatóbb pillanat, amikor Váradi Gyuszi, az egyik énekes, leukémiában szenvedő egyik fiával, Pepével énekli el duettben a Belvárosi kávéházban című számot, de Pepe csak a kivetítőn lehet jelen velünk.

 
SONG LIST:

01. Intro
02. Bemutatkozó 
03. Nem fáj érted
04. Ördög bújt a botomba 
05. Szeress még! 
06. Lehetsz bárki 
07. Esik eső
08. Jöjj hát, gyere siess 
09. Pedig olyan szép volt 
10. Mondd el nekem egyveleg (Maradj még / Quizas / Himnusz a szeretetről)
11. Miért nem csináljuk 
12. Boldog vagyok én 
13. Amikor nem vagy velem 
14. Belvárosi kávéházban 
15. Vallomás 
16. Nincs az a kincs 
17. Feledni oly nehéz 
18. Umbala Umba egyveleg (Umbala Umba / Kék pettyes rakott szoknya / Nem leszek már soha többé / Tudod, hogy mit ajánlok)
19. Ha megszólal ez a dal
20. Zárószám 
21. Mert neked, ha más kell 
22. Még néhány perc és éjfélt üt az óra

 

  

img-816411.jpg

img-816522.jpg

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Váradi Roma Cafe / espresso koncert Papp László Budapest Sportaréna 2008 DVD Hungarian gypsy jazz group / Directors: Váradi Roma Café / Artists: Váradi Gyula, Jr. Váradi Róbert, Váradi Róbert, Berki Artúr / Hungary to your wish list.