Loading... Please wait...

Szomszédok teljes 1. évad 1-18 rész 3x DVD Neighbours / Directed by Bujtás János, Horváth Ádám / A 90-es évek legendás teleregénye / Hungarian TV series /

$39.99
SKU:
5999554651873
Weight:
15.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Szomszédok teljes 1. évad 1-18 rész 3x DVD Neighbours / Directed by Bujtás János, Horváth Ádám / A 90-es évek legendás teleregénye / Hungarian TV series

UPC 5999554651873

MADE IN EU

REGION 2 PAL DVD

Audio: Hungarian 2.0 mono

Subtitles: -

Runtime: 183 minutes

 

English Summary:

Hungarian TV Series from the 90's!!! 

Season 1. Episodes 1-18

 

Hungarian Summary:

A filmsorozat kezdete a '80-as évek végi Magyarországra kalauzol el bennünket. A történet Budapesten egy gazdagréti bérházban játszódik, ahol négy egymás szomszédságában élő család éli mindennapjait. Bepillantást nyerhetünk Mágenheim doktor és kozmetikus felesége, a nyugdíjas Takács házaspár és unokájuk Alma, a Vágási család és a morcos egyedülálló öreg operaénekes Sümegi Úr életébe.

1987-et írunk. Ez a sorozat első része, melyben megismerkedünk a családokkal. Vágásiéknak kiutalják a lakást. Böhm, a közös képviselő fogadja őket. A ház tetszik nekik, bár Jutkának a környékkel vannak kifogásai. Megkapják a kulcsokat, majd egy vésnök és egy kulcsmásoló névjegyét. A lakásajtóban találkoznak Mégenheim Ádámmal, egy másik család családfőjével. Jutka édesapja Szőllősy Pál, aki már nem tartja a kapcsolatot lányával – mivel Jutka Vágási Ferivel összeházasodott-, nézi a Híradót, melyben a Szomszédokat reklámozzák. Itt mondják el, hogy kéthetente csütörtökön fogják leadni a részeket. Janka nénitől, Jutka nagynénijétől elhoznak egy régebbi bútort, ami akár hetvenezer forintot is megér (ekkor Jutkáék jövedelme havi kilencezer forint volt).

A Takács család háromfős, Taki bácsi a rádiósokat autóztatja, Lenke néni boltos. Unokájuk Niski Alma, akinek a szülei később meghalnak autóbalesetben. Kertes házban éltek, Lenke néninek nagyon fáj, hogy el kell költözniük innen, mivel itt épül az M0-s körgyűrű. Alma udvarlója Sudár László, később a Presszó tulajdonosa, főnöke. Lenke néni mindent kipakol a lakásból, és szinte mindent el szeretne vinni, azonban a kutyát nem vihetik magukkal, mivel nem akar kutyaólat csinálni egy gyönyörű, összkomfortos lakásból.

Bemutatkozik a Mágenheim család is. Hárman vannak, Juli kozmetikus, Ádám mentőorvos, Julcsi iskolás. Nagyon szomorú, hogy ott kellett hagyni a régi iskoláját. Ádámot egy sérülthöz hívják. A sérült férfi felesége felkeresi őt a lakásán, és egy borítékot szeretne átadni neki. Ádám nem fogadja el, mondván, ő csak a munkáját végezte. Mindhárman leülnek vacsorázni, bekapcsolják a rádiót, amiből éppen mese és a sorozat zenéje szól.

 

Cast / Szereplők:

 

Ivancsics Ilona

Szöllőssy Vágási Jutka

Nemcsák Károly

Vágási Feri

Komlós Juci

Takács Lenke

Zenthe Ferenc

Takács István "Taki"

Fehér Anna

Niski Szelényi Alma

Trokán Péter

Szelényi János

Frajt Edit

Mágenheim Szikszay Juli

Kulka János

Dr. Mágenheim Ádám

Ábel Anita

Mágenheim Julcsi

Csűrös Karola

Szikszay Etus

Koltai János

Gábor Gábor

Bánki Zsuzsa

Szöllősy Zsuzsa

Szatmári István

Szöllősy Pál

Palócz László

Sümeghy Oszkár

Máriáss József

Bőhm József

 

Ország  Magyarország
Sugárzás 1987. május 7. –
1987. szeptember 10.
Magyar adó MTV1 / M1
Magyar sugárzás 1987. május 7. –
1987. szeptember 10.
Epizódok száma 18

 

szomsz-dok-teljes-1.-vad-1-18-r-sz-3x-dvd-neighbours-1.jpg

szomsz-dok-teljes-1.-vad-1-18-r-sz-3x-dvd-neighbours-2.jpg

szomsz-dok-teljes-1.-vad-1-18-r-sz-3x-dvd-neighbours-3.jpg

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Szomszédok teljes 1. évad 1-18 rész 3x DVD Neighbours / Directed by Bujtás János, Horváth Ádám / A 90-es évek legendás teleregénye / Hungarian TV series / to your wish list.