Loading... Please wait...

Susu, A Sarkany / Zenes Mesejatek / Elso Resz / Csukas - Bergendy / Audio CD

$29.99
SKU:
2D-HCM6-J2WQ
Weight:
0.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Susu, A Sarkany / Zenes Mesejatek / Elso Resz / Csukas - Bergendy / Audio CD Hungaroton Classic Records / 1981 / 1996 / Hungarian Magyar Mese

Product Description

Susu, A Sarkany / Zenes Mesejatek / Elso Resz / Csukas - Bergendy / Audio CD Hungaroton Classic Records / 1981 / 1996 / Hungarian Magyar Mese Format: Audio CD THE FIRST EPISODE COMPLETE 9 TRACKS! 54 minutes 9 seconds Én vagyok a hres egyfej? A nevem is ennyi csak: Ss De én egyiket se bnom Egyfej?ként élem a vilgom Vidm lelkem senki se érti, Se gyerek, se n?, és se férfi! Senki-senki itt a vilgon! Mi is az én titkos nagy lmom, jajjj! Kitagadott az a j apm Azta vndorlok, gy biz'm Befogadnak majd az emberek Egyik szeret, msik megremeg Miért féltek t?lem? Hiszen tudok egy csom illemszablyt! Bizony! ....dvzllek dics? lovag, szép a ruhd, szép a lovad! Mi szél hozott mondca' erre? És mi vajon a szved terve? Szép vagy, mint a rzsaszl, , te kedves kirlylny! Legszentebb dolog a bartsg Tbbet ér, mint minden kirlysg Nekem is van egy j bartom Ha bajba jut, majd én kirntom. , ha rzsabimb lehetnék... Rmszllnnak szépen a lepkék! Kicsi szvem vélk dobogna-aaa. Nem lennék ilyen nagy otromba-aaa. Ez a Ss mégis nagyszer? Habr, amint ltszik egyfej? Egy fejével mégis jt nevet szeretik is ?t az emberek Egy fejében csppnyi ész Nem lesz sorsa tl nehéz! Mi lesz veled, te egyfej?? Mihez kezdesz itt j Ss?

Product Details

  • Audio CD
  • Original Release Date: 1981
  • Number of Discs: 1
  • Format: CD
  • Run Time: 54 minutes

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Susu, A Sarkany / Zenes Mesejatek / Elso Resz / Csukas - Bergendy / Audio CD to your wish list.