Loading... Please wait...

Subscribe ‎– Stuck Progress To Moon / Audio CD & DVD - 2007 EDGE Records / DualDisc Special Edition

$19.99
SKU:
5999505134264
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Subscribe ‎– Stuck Progress To Moon / Audio CD & DVD - 2007 EDGE Records / DualDisc Special Edition

UPC 5999505134264

 

Product Details 

Label: EDGE Records - 5999505134264
Format: CD, Album
Country: Hungary
Released: Nov 2007
Genre: Rock, Reggae, Funk / Soul
Style: Nu Metal
 
 

Description

Az album érdekessége, hogy dualdisc formátumban jött ki, azaz a rajongók az audio élmény mellé vizuális anyagot is kapnak. Mégpedig az A38-as buli felvételét, ahol egy felszabadult, profi műsort kapott a közönség első lemezes slágerekből és néhány a Stuck Progress-ről származó nótából.

A DD (DualDisc), vagyis a "kettő az egyben" koncepció több értéket nyújt, a rajongók közelebb kerülhetnek kedvencükhöz. A DualDisc-nek van egy CD és egy DVD oldala, lehetővé téve a kiadók számára, hogy izgalmas hang, videó és számítógépes tartalmat hozzanak létre - egy és ugyanazon (kétoldalas) lemezen.

Csongor Bálint – ének
Tilk Máté – ének
Horváth Attila – gitár
Reich Tamás – gitár
Anga-Kis Miklós – basszusgitár
Rékasi Attila – dobCD SIDE - Stuck Progress To Moon

1. Parting Portentous
2. The Devil Take The Hindmost
3. Kiss And Kill Your Boyfriend
4. Delirium I. - Blue Mescaline
5. Delirium II. - The Tremens
6. The Weight Of Oneness
7. Journey
8. Useher Friendly Useher Friendly
9. Parable
10. Roll & Rock

DVD SIDE - Subscribe Live At A38

1. SOS
2. Oidipus Abortion Clinic
3. Kiss And Kill Your Boyfriend
4. Feedback
5. Useher Friendly
6. Friendship
7. Crowd Of The Nobodies
8. Mechanicall
9. Highfly
10. Delirium I. - Blue Mescaline
11. Roll & Rock
12. Put Your Head On My Shoulder
13. X-Man


Reviews

Nem kertelek: nagyon jó érzés megint egy olyan színvonalú magyar lemezt kézben tartani, mint a Stuck Progress To Moon, és örülök neki, hogy a Subscribe a budapesti underground legyűrése után a jelek szerint egy komolyabb áttörés felé menetel, mert megérdemlik.

Ha még nem hallottad a Subscribe-ot, képzelj el egy komplex, összetett nótákban gondolkodó, agyasan, okosan muzsikáló, de a fogós dallamokhoz, ragadós refrénekhez is vonzódó csapatot két frontemberrel, akiknek ugyan nem különbözik jelentős mértékben a hangjuk, a gyorsan pörgetett, váltva és egymásba folyatva ledarált sorok azonban még jobban megdobják az amúgy sem bárgyú energiaszintet. Maga a zene pedig számos stílust egyesít, a modern, hardcore/metalcore-bölcsőben fogantatott gitártémáktól kezdve progos témázgatásokon és funkys lazuláson keresztül a reggae-ig tényleg minden felvonul itt, ami csak szem-szájnak ingere manapság. Még magyar népzenei motívumokkal is meglepik a hallgatót a lemez egyik központi tételének számító, kétrészes Deliriumban. Szerintem ez a meglepő ötletekkel teli, rafináltan megírt, baromi hatásosan építkező dupla téma sikerült talán a legjobban, de hasonlóan bivalyerős az elsöprő The Devil Take The Hindmost nyitás vagy az érzelmektől túlfűtött The Weight Of Oneness is, talán ebben rukkolnak ki a legmegkapóbb melodikus refrénnel. Mindenképpen ki kell emelnem a ritmusszekcióban domborító Anga-Kis Miklós basszusgitáros és Rékasi Attila dobos összjátékát, fület gyönyörködtetően feszes, izgalmas és vibráló dolgokkal pakolták tele az egész lemezt, de a Horváth Attila – Reich Tamás gitárpáros munkája is nagyon ott van a szeren.

 

 

subscribe-stuck-progress-to-moon-edge-records-audio-cd-2007-5999505134264-1-.jpg

 

subscribe-stuck-progress-to-moon-edge-records-audio-cd-2007-5999505134264-2-.jpg

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Subscribe ‎– Stuck Progress To Moon / Audio CD & DVD - 2007 EDGE Records / DualDisc Special Edition to your wish list.