Loading... Please wait...

Sniper DVD 1993 Lopakodók / Directed by Luis Llosa / Starring: Tom Berenger, Billy Zane, J.T. Walsh

$6.99
SKU:
5999881068405
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Sniper DVD 1993 Lopakodók / Directed by Luis Llosa / Starring: Tom Berenger, Billy Zane, J.T. Walsh

UPC 5999881068405

REGION 2 PAL DVD

MADE IN HUNGARY

AUDIO: HUNGARIAN 5.1, ENGLISH 5.1

SUBTITLES: HUNGARIAN

TOTAL TIME: 99 MINUTES

 

English Summary:

Sniper is a 1993 American action film starring Tom Berenger and Billy Zane as snipers on an assassination mission in Panama. It was shot in Queensland, Australia, and debuted at number two in the United States. It initiated the Sniper film series and was followed by six direct-to-video sequels: Sniper 2Sniper 3Sniper: ReloadedSniper: LegacySniper: Ghost Shooter and Sniper: Ultimate Kill.

Master Gunnery Sergeant Thomas Beckett (Berenger), Force Reconnaissance Marine, an experienced sniper, and his spotter, Cpl. Papich (Aden Young), are on a mission to assassinate a Panamanian rebel leader in the jungle. Because they are extracted in daylight instead of at night, Papich is killed by a sniper. Beckett runs back under fire to carry Papich's body to the helicopter.

Later, Beckett is paired up with an inexperienced civilian, Richard Miller (Zane), to eliminate a rebel general financed by a Colombian drug lord. Miller is an Olympic medalist and SWAT team sharpshooter, but he has no combat experience or confirmed kills to his name. While on the way to the staging area, Miller's helicopter is attacked by a guerrilla, and several members of the crew are killed. Miller is unable to take out the attacker; instead, the chopper's dying gunner makes the kill, but the co-pilot believes Miller made the crucial shot, earning Miller a false reputation.

 

Hungarian Summary:

Egy lövés - egy hulla. Tom Beckett, a tengerészgyalogság legendás mesterlövésze ennek a szabálynak él. Hidegvérű, számító gyilkológép, akit a harc mellett a rejtőzködésre és a túlélésre is kiképeztek. Észrevétlenül cserkészi be áldozatait, sosem hibázik - 74 gyilkosság fűződik a nevéhez.áááLegújabb megbízatását a USA Nemzetbiztonsági Tanácsától kapja: ki kell végeznie egy kolumbiai drogbárót, aki titokban pénzzel és fegyverrel látja el a panamai felkelők dzsungelben rejtőzködő terrorista hadseregét. Beckett nem kívánt társat is kap az akcióhoz: Richard Miller az antiterrorista egység ifjú és zöldfülű mesterlövésze még életében nem lőtt élő célpontra és a küldetést politikai karrierje érdekében akarja felhasználni. A dzsungelben viszont valóságos háborúba csöppen és meg kell tanulnia, hogyha egyszer is hibázik, nemcsak a saját és társa életét áldozza fel, hanem az országa számára rendkívül fontos küldetés sorsát is megpecsételi...

 

 

Cast / Szereplők

 

Directed by Luis Llosa
Produced by Robert L. Rosen
Written by
Starring
Music by Gary Chang
Cinematography Bill Butler
Edited by M. Scott Smith
Distributed by TriStar Pictures
Release date
  • January 29, 1993
Running time
99 minutes
Country United States
Language English

 

sniper-dvd-1993-lopakod-k-directed-by-luis-llosa-starring-tom-berenger-billy-zane-j.t.-walsh-1-.jpg

sniper-dvd-1993-lopakod-k-directed-by-luis-llosa-starring-tom-berenger-billy-zane-j.t.-walsh-2-.jpg

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Sniper DVD 1993 Lopakodók / Directed by Luis Llosa / Starring: Tom Berenger, Billy Zane, J.T. Walsh to your wish list.