null

Romanian KJV Bible SUPER LARGE PRINT / Biblia Fidela - Traducere Literala Noua Completata, Revizuita si Actualizata

No reviews yet Write a Review
$39.99
SKU:
0L-9SZH-SAAY
Weight:
30.00 Ounces
In Stock & Ready To Ship!
Current Stock:Only left:

Frequently Bought Together:

Total: Inc. Tax
Total: Ex. Tax

Description

Romanian KJV Bible SUPER LARGE PRINT / Biblia Fidela - Traducere Literala Noua Completata, Revizuita si Actualizata / Editia A 4-A Cu Litere Mari / Printed in South Korea 2015

Product Details

 • Super Large Print Leather Bound: 1978 pages
 • Publisher: Bible Society (2015)
 • Language: Romanian
 • Features: Super large print

Overview

The Romanian KJV Bible SUPER LARGE PRINT, also known as Biblia Fidela - Traducere Literala Noua Completata, Revizuita si Actualizata, is a 2015 edition of the Bible in Romanian, published by the Bible Society. This edition features a complete, revised, and updated literal translation of both the Old and New Testaments, making it accessible and easy to understand for Romanian speakers.

The super large print in this edition is designed to assist those with visual impairments or anyone who prefers larger text for easier reading. The leather-bound cover ensures durability and makes it a suitable choice for personal study or as a gift.

Interesting Facts

 • Biblia Fidela - Traducere Literala Noua Completata, Revizuita si Actualizata is a complete, revised, and updated literal translation of both the Old and New Testaments, providing an accessible and easy-to-understand text for Romanian speakers.
 • The super large print in this edition is designed to assist those with visual impairments or anyone who prefers larger text for easier reading.
 • The leather-bound cover of this edition ensures durability and makes it a suitable choice for personal study or as a gift.

Cast and Crew

 • Translator: Not specified
 • Publisher: Bible Society

Prezentare generală

Biblia Fidela - Traducere Literala Noua Completata, Revizuita si Actualizata, cunoscută și sub numele de Romanian KJV Bible SUPER LARGE PRINT, este o ediție a Biblei în limba română din 2015, publicată de Bible Society. Această ediție prezintă o traducere literală completă, revizuită și actualizată atât a Vechiului, cât și a Noului Testament, oferind un text accesibil și ușor de înțeles pentru vorbitorii de limbă română.

Textul cu litere mari din această ediție este conceput pentru a ajuta pe cei cu deficiențe de vedere sau pe oricine care preferă un text mai mare pentru o citire mai ușoară. Coperța din piele asigură durabilitatea și o face potrivită atât pentru studiu personal, cât și ca cadou.

Fapte interesante

 • Biblia Fidela - Traducere Literala Noua Completata, Revizuita si Actualizata este o traducere literală completă, revizuită și actualizată atât a Vechiului, cât și a Noului Testament, oferind un text accesibil și ușor de înțeles pentru vorbitorii de limbă română.
 • Textul cu litere mari din această ediție este conceput pentru a ajuta pe cei cu deficiențe de vedere sau pe oricine care preferă un text mai mare pentru o citire mai ușoară.
 • Coperța din piele a acestei ediții asigură durabilitatea și o face potrivită atât pentru studiu personal, cât și ca cadou.

 

Product Reviews

No reviews yet Write a Review