Loading... Please wait...

Pocak Pilates Simonfi Ágival DVD 2011 / Pilates for pregnant women / Fitt várandóság / kismama Pilates gyakorlatokkal / a könnyű, szép szülésére és a gyors regenerálódásért!

$33.33
SKU:
PocakPilatesDVD
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Pocak Pilates Simonfi Ágival DVD 2011 / Pilates for pregnant women / Fitt várandóság / kismama Pilates gyakorlatokkal / a könnyű, szép szülésére és a gyors regenerálódásért!

 

REGION 2 PAL DVD

MADE IN HUNGARY

AUDIO: Hungarian 2.0

SUBTITLES:

Runtime: 73 minutes

 

Hungarian Summary:

Kismamák számára nem sok, otthon biztonsággal végezhető torna van, sajnos! Ez a tény inspirált arra, hogy - miközben 3. gyermeket vártam - megosszam Veled és elérhetővé tegyem Számodra azokat a leghatékonyabb és kismamák által is biztonsággal végezhető Pilates gyakorlatokat, amelyekkel igyekeztem én is "karbantartani" magam a 9 hónap alatt.

Így született meg a "PocakPilates Simonfi Ágival - Fitt várandósság kismama Pilates gyakorlatokkal" DVD, amely Neked is segít abban, hogy a kismamaságod alatt jól érezd Magad a bőrödben!

 

  • "Kismama Light" program: ha a várandósságod előtt nem Te voltál az a kimondott sportlady, ez lesz a Te programod ...
  • "FittMama" program: ha tudod jól, mi fán terem a Pilates, mert a várandósságod előtt is rendszeresen végezted a gyakorlatait, illetve ha "kinövöd" a KismamaLight-ot, erre gyakorolj 
  • "Álompopsi" bónusz blokk: ez bizony minden kismamának :)! Végezheted bármely másik programmal együtt, de önállóan is megállja a helyét!
  • + kötelezően ajánlott részként egy Bemelegítés és egy Nyújtás, amelyet mindig végezz el, bármely programot válaszd is!

 

pocak-pilates-simonfi-gival-dvd-2011-pilates-for-pregnant-women-fitt-v-rand-s-g-kismama-pilates-gyakorlatokkal-a-k-nny-sz-p-sz-l-s-re-s-a-gyors-regener-l-d-s-rt-1-.jpg

pocak-pilates-simonfi-gival-dvd-2011-pilates-for-pregnant-women-fitt-v-rand-s-g-kismama-pilates-gyakorlatokkal-a-k-nny-sz-p-sz-l-s-re-s-a-gyors-regener-l-d-s-rt-2-.jpg

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Pocak Pilates Simonfi Ágival DVD 2011 / Pilates for pregnant women / Fitt várandóság / kismama Pilates gyakorlatokkal / a könnyű, szép szülésére és a gyors regenerálódásért! to your wish list.