Loading... Please wait...

Pánik DVD 2008 Panic / Directed by Till Attila / Starring: Bánsági Ildikó, Kolovratnik Krszitián, Schell Judit, Gubik Ági

$29.99
SKU:
5999553590135
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Pánik DVD 2008 Panic / Directed by Till Attila / Starring: Bánsági Ildikó, Kolovratnik Krszitián, Schell Judit, Gubik Ági

UPC 5999553590135

REGION 2 PAL DVD

MADE IN Hungary

AUDIO: Hungarian 2.0, Hungarian 5.1

SUBTITLES: English, Hungarian, Hungarian HOH

Total Runtime: 94 minutes

 

CONDITION OF THIS DVD IS USED - LIKE NEW

 

Hungarian Summary:

Harminc éves korára Zsuzsi mindent elért, amire csak nő vágyhat: jól fizető állása, szép autója, saját lakása van, és fülig szerelmes a barátjába. Aztán egy szép napon kiderül, hogy pánikbetegsége van. Amikor a szerelme is elhagyja, Zsuzsi önként bevonul a Pánik Klinikára. Itt a terapeuta Dr. Berger Berta veszi kezelésbe. Úgy tűnik, hogy a klinika falain túl sem mindenki teljesen normális. Zsuzsi anyja, Elli és barátnője, Ilona leküzdhetetlen vásárlási- és kalandlázban ég, Ilona lánya betegesen félti a kisgyermekét, Zsuzsi öccse pedig szeretne az anyján segíteni. Vajon sikerül-e Zsuzsinak talpra állni, egyenesbe hozni saját és környezete életét?

Zsuzsi harminc éves korára mindent elért, amire egy ember csak vágyhat: jól fizető állás, szép autó, saját lakás és mindent elsöprő szerelem. Aztán egy szép napon a fiatal PR igazgató lány arra ébred, hogy a szobájában minden mozogni kezd: a fotel elindul az ajtó felé, a szekrény az ablak felé... Nem kap levegőt. "Hú, szívroham." Amikor még szerelme, Kirill is elhagyja, önként bevonul a Pánik Klinikára. Itt a rendkívül ambíciózus terapeuta karmai közé kerül, aki különböző módszerekkel, technikákkal próbálja kezelni őt és a klinika többi pánikbetegét. Csoportterápia. Zsuzsi tehát látszólag nincs egyedül többé. A falakon túl persze mindenki teljesen normális: Zsuzsi anyja és barátnője, leküzdhetetlen vásárlási- és kalandlázban ég, a barátnő kisgyermekes lánya gyermekét túlzóan féltő kismama parától szenved, Zsuzsi öccse pedig csak anyjukat szeretné megszabadítani a mamát felfaló szörnyetegtől... És a felbukkanó szuperkemény zsaruk is tartogatnak némi meglepetést. Zsuzsi választhat: éli tovább a profi lelkibetegek életét vagy megrázza magát és feláll. Vajon sikerül neki?

 

 

Cast / Szereplők:

 

Gubik Ági

Zsuzsi

Schell Judit

terapeuta

Bánsági Ildikó

Zsuzsi anyja

Egri Márta

Zsuzsi anyjának barátnője

Thúróczy Szabolcs

zsaru

Kovács Lehel

zsaru

Kolovratnik Krisztián

Kirill

Ónodi Eszter

Zsuzsi anyjának barátnőjének lánya

Valcz Péter

Zsuzsi öccse

Stefanovics Angéla


Balikó Tamás

 

 

Alkotók / Production:

  • Stalter Judit
  • Muhi András Mécs Mónika Mesterházy Ernő
  • Juristovszky Sosa
  • Szászi Zsuzsanna
  • Juhász Imre
  • Till Attila
  • Till Attila
  • Barsi Béla

 

p-nik-dvd-2008-panic-directed-by-till-attila-1.jpg

p-nik-dvd-2008-panic-directed-by-till-attila-2.jpg

p-nik-dvd-2008-panic-directed-by-till-attila-4.jpg

 

 

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Pánik DVD 2008 Panic / Directed by Till Attila / Starring: Bánsági Ildikó, Kolovratnik Krszitián, Schell Judit, Gubik Ági to your wish list.