Loading... Please wait...

Magyar Carmen (Táncdráma Dalokkal) - Novák Péter, Presser Gábor, Upor László / Locovox Kft. Audio CD 2008 / 5998309309991

$19.99
SKU:
5998309309991
Weight:
8.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Magyar Carmen (Táncdráma Dalokkal) - Novák Péter, Presser Gábor, Upor László / Locovox Kft. Audio CD 2008

UPC 5998309309991

 

A Magyar Carmen produkció ötlete Novák Ferenc rendező - koreográfus inspirációja alapján született. A dráma - és zeneirodalom híres, hírhedt nőalakjának megidézése, valamint az eredeti cselekmény átültetése az első világháború előtti monarchikus Magyarországra, izgalmas ötlet.

Az írói csapat - Presser Gábor zeneszerző, Novák Péter dalszövegíró, rendező, és Upor László dramaturg - egy elképzelt szabolcsi mezőváros kulisszáiba álmodta a történetet, hol a Kárpát - Medence nációi - magyarok, osztrákok, zsidók, romák, ruténok, szlovákok, románok, és még ki tudja, hány nemzetiség - szoros szimbiózisban élték mindennapjaikat. A sokszínű kavalkád, különleges élettere az előadásnak, lehetőség egy különleges értelmezésre. Műfaji kísérlet, az eredeti folklór kincs, az írott dal hagyománya, korabeli, és modern zenék, valamint a különböző mozgásművészeti stílusok keveredésére, de kísérlet egy kor, az utolsó "boldog békeidő" végnapjainak képzeletbeli megidézésére is. Szerelem, bűn, féltékenység, és halál - megkapó történet a Huszadik század hajnalán, egy sorsfordító történelmi pillanat előestéjén, amely után már semmiről sem gondolkodhattunk úgy, mint régen...   

Műfaji kísérlet, az eredeti folklór kincs, az írott dal hagyománya, korabeli, és modern zenék, valamint a különböző mozgásművészeti stílusok keveredésére, de kísérlet egy kor, az utolsó "boldog békeidő" végnapjainak képzeletbeli megidézésére is. Szerelem, bűn, féltékenység, és halál - megkapó történet a Huszadik század hajnalán, egy sorsfordító történelmi pillanat előestéjén, amely után már semmiről sem gondolkodhattunk úgy, mint régen.

 

Label: Locovox Kft. – none
Format: CD, Album + DVD, DVD-Video
Country: Hungary
Released: Dec 10, 2008
Genre: Stage & Screen
Style: Musical
 
 
 

Tracklist:

CD-1   Intro - Hajnal
CD-2   Rejts El Engem
CD-3   Visz A Vonat
CD-4   Ha Úgy Akarom
CD-5   Szerelmesek
CD-6   Férfifalka
CD-7   Elég!
CD-8   A Mutatványosok Bevonulása
CD-9   Ajjaj, Katona
CD-10 
  Félig Sem Éltem
CD-11   Álom, Esküvő
CD-12   Nincs Idő
CD-13   Carmen Meghal
CD-14   Háború, Ráadás: Rejts El Engem
CD-15   Ha Úgy Akarom
CD-16   Elég!
CD-17   Félig Sem Életem
CD-18   Nincs Idő
DVD-1   Magyar Carmen - Jelenetek A Próbákról
DVD-2   Hangszergaléria
DVD-3   Fotógaléria - Korniss Péter Képei

 

  • ProducerPresser Gábor, Novák Péter

 

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Magyar Carmen (Táncdráma Dalokkal) - Novák Péter, Presser Gábor, Upor László / Locovox Kft. Audio CD 2008 / 5998309309991 to your wish list.