Loading... Please wait...

L'AMOUR - KELETI VARÁZSLAT / Audio CD 2007 / DIDI - Csonka László & Toldi László - JOKER / Made in Hungary / With Karaoke

$99.00
SKU:
5999882879239
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

L'AMOUR - KELETI VARÁZSLAT 

Audio CD 2007

DIDI - Csonka László & Toldi László - JOKER 

UPC 5999882879239

Made in Hungary

  

Tracklist:

1. Karaván 
2. Leila 
3. Mesevilág 
4. Ékszerből van a két szemed 
5. Keleti varázslat 
6. Szerelem segíts 
7. Rabszolgalány 
8. Csillagos ég 
9. Szeráj 
10. Minden este rád gondolok 
11. Rózsakert 
12. Kelet szépe 

Bonusz-Ajándék Karaoke:

13. Karaván [Karaoke] 
14. Kelet szépe [Karaoke]

 

A L'amour együttes 10 évvel ezelőtt kezdte, és azóta is töretlenül halad előrefelé, rajongóinak tábora egyre nagyobb. A 10 év alatt 20 lemezt adtak ki, számtalan koncert, fellépések, meghívott vendégekként szerepeltek többek között a Házibuli Attilával című műsorban, és még lehetne sorolni naphosszat, mi mindent kapott tőlük népes közönségük. A tőlük már jól megszokott mulatós pop zene hangzása ezen az albumon kicsit keveredik a keleti muzsika elemeivel, a dalszövegek pedig azonnal a varázslatos Keleti világba repítik a hallgatót.

DIDI, Csonka László néven született Jászberényben. Apai és anyai ágról is neves zenész dinasztiából származik. Így nem esik alma messze a fájától, mondják!!! Egészen kis gyermek korától a zene szerelmese lett. 8 éves korától zene iskolába járt hegedű szakon egészen 14 éves koráig. Majd 15 évesen az ütős hangszerek ejtették " rabul" és dobolni tanult, és 17 évesen meg is alapította első saját zenekarát, a 4 tagú Revü együttest, melyben a dobok mögül próbálta csillogtatni ének tudását.1-2 sikeres év után, jött a katonai behívó, ahol egy kis katonaidő eltelte után, felvételt nyert a Budapesti BM Tiszthelyettes képző iskolába. Ahol sikeres vizsga után 4 évet töltött a BM szolgálatában. 

Jól döntött, amikor pár év kitérő elteltével, újra a zenei pályát választotta, s meg alapította a 3 tagú Koktél együttes nevű formációt, ahol már énekesként szórakoztatta a közönséget. Időközben, Szolnokon első helyezést ért el ének-zene tehetségkutató versenyen, mely sok-sok sikeres fellépést, és ismeretséget eredményezett számára.
Kicsivel később, új együttest alapított L'AMOUR néven, mely meghozta pályafutása gyümölcsét. Számtalan hazai koncert, buli, bál, és esküvői zenélések,illetve külföldi turné fellépései sikeresek voltak. Külföldi meghívásai közül a legemlékezetesebb a Stuttgarti L'amour Bál volt.

 Hamar ismertté vált a DIDI és a L'AMOUR név a nagyérdemű számára. Didi és a L'amour név, összeforrt. Ha azt mondják L'amour akkor Didi, és ha azt mondják Didi akkor L'amour!!!! Számtalan televíziós szereplés, közismert zenei tv műsorokban, a mai napig. Pályafutása során 24 hanghordozót jelentetett meg (kazetta, CD ) és meg annyi video klip készült saját dalaiból. Közel 100 saját szerzeménye van, mely az ARTISJUS-nál is védjegyezve van.

Legsikeresebb nagylemezek: 2004-ben Ki mulat a csárdában (10 sorozat ) Mulatós slágerek Latin és Dance stílusban a Kadencia kiadó jó voltából.
2005-ben Ki mulat a csárdában 11 (amely Erdélyben is megjelent nagy sikerrel) szintén a Kadencia kiadásában! 

2006-ban jött egy nagy áttörés. Ámor Nyila című nagylemezét az RTL Klub jelentette meg, mely egyben biztosította a TV szerepléseket.
2007-ben a Keleti Varázslat album látott napvilágot a Producers Kft kiadó jóvoltából.
Majd 2009-ben Didi dupla lemezzel jelentkezett. A Szerelem első látásra, mulatós pop lemezzel egy időben jelent meg. Rock a Billy DIDI 
EZ LAS VEGAS címmel, az LMD kiadó kiadásában.
2011 őszén, Didi újra dupla lemezzel jelentkezik. Az egyik album Gigolo címmel, a Joker magazin mellékleteként fog megjelenni. A másik pedig, Meg jött a király, néven fog kiadásba kerülni.

Jelenleg, számtalan, fellépés, és koncert mellett az EL-GORDO produkció " Macskajaj" zenés TV show házigazdája, illetve műsorvezetője.
 

 

 

lamour-keleti-vara-zslatimg-21261.jpg

 

lamour-keleti-vara-zslatimg-2127.jpg 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the L'AMOUR - KELETI VARÁZSLAT / Audio CD 2007 / DIDI - Csonka László & Toldi László - JOKER / Made in Hungary / With Karaoke to your wish list.