Loading... Please wait...

Ismered a jövőt? by Joe S. Philip - Hungarian translation of Do You Know Your Future / God's plan from present to eternity

$55.00
SKU:
9786155189746
Weight:
15.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Ismered a jövőt? by  Joe S. Philip - Hungarian translation of Do You Know Your Future / God's plan from present to eternity.

 

PAPERBACK 

ISBN: 6155189746, 978-6155189746

PAGES 144

PUBLISHER: EVANGÉLIUMI

 

 

 

Hungarian Summary:

Hogyan tartalmazhatja egy 2000 évvel ezelőtt írt könyv a jövőbeli események pontos leírását? A hírekben sokat hallunk háborúkról és konfliktusokról. Tudtad, hogy a Biblia ezeket is előre jelezte? A világtörténelem egyik legizgalmasabb időszakában élünk, mert közeledünk a próféciák következő fontos eseményéhez, a Gyülekezet elragadtatásához. Ez az esemény, ahogy a Biblia ezt előre jelzi, egy sor a világot érintő esemény kiindulópontja lesz, amik drasztikusan megváltoztatják az emberiség életét. Ma, amikor az emberek egyre többet költenek jósokra, horoszkópokra és az asztrológia minden fajtájára, ez a könyv kitekintést ad arra az Isten által eltervezett jövődre és a sorsodra, amit a Biblia bemutat. A Szentírás részleteiben tár elénk olyan jövőbeli eseményeket, mint az elragadtatás, a nagy nyomorúság, az Ezeréves Királyság és az öröklét. Ha kezded megérteni Isten jövőre vonatkozó tervét, az hatással lesz arra is, hogy most hogyan éled az életedet. Segíteni fog megérteni azt is, hogy a jövőre való felkészüléshez az szükséges, hogy átadd az életedet Krisztusnak, hiszen a jövő Róla fog szólni.

 

English Summary:

God's plan from present to eternity.

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Ismered a jövőt? by Joe S. Philip - Hungarian translation of Do You Know Your Future / God's plan from present to eternity to your wish list.