Loading... Please wait...

Hungarian Bible Reformed Large Print New Translation / Magyar Biblia Nagy Családi Revideált új fordítás (RÚF 2014) / Magyarorszag / Hungary

$89.99
SKU:
9789635582792
Weight:
45.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Hungarian Bible Reformed Large Print New Translation / Magyar Biblia Nagy Családi Revideált új fordítás (RÚF 2014) / Magyarorszag / Hungary

963558279X

Hungarian Bible Reformed Large Print New Translation 

Magyar Biblia Nagy Családi

Revideált új fordítás (RÚF 2014)

Magyarorszag / Hungary

 

Könyvtárral felérő könyv, amely megváltoztatta, és mind a mai napig megváltoztatja a világot.
A Biblia nemcsak az emberiség történetét foglalja össze a teremtéstől az új teremtésig ívelő hatalmas elbeszélésben, de megtalálhatjuk benne a válaszokat a legfontosabb kérdéseinkre is: Miért élünk? Honnan jövünk? Hová tartunk? Van-e élet a halál után?
A Biblia két részből áll. Az első rész az Ószövetség, amelyből megismerhetjük Istent. Ő teremtette a világot, és benne szeretett teremtményét, az embert, aki lázadásával és hűtlenségével folyton próbára tette Isten szeretetét. Ez a szeretet azonban végül mindig, mindennél erősebbnek bizonyult.
A második rész az Újszövetség, amelyben az evangéliumok először Isten Fiáról, Jézus Krisztusról tudósítanak: életéről, haláláról és feltámadásáról. Az Apostolok Cselekedeteiben, az apostoli levelekben és a Jelenések könyvében Jézus első tanítványai vallanak arról, hogy a feltámadott Úr Jézus Krisztus hogyan vezette és vezeti ma is egyházát a hit útján.

Az újonnan revideált új fordítású Biblia (RÚF 2014) típusválasztéka az igények figyelembevételével tovább bővült: ez a tartós, jó minőségű, fekete kötésben megjelentetett kiadás családi adatok és események bejegyzési lehetőségével az eddigi legnagyobb betűs kivitel, amely akár az úrasztalára, akár idősek és gyengébben látók számára megfelelő választás lehet.

 

Kiadás éve: 2014
Méret: 168 x 238 mm
Oldalszám:  1360+8 Pages
ISBN:  9789635582792 / 978-9635582792
Kötés:   keménytáblás / Hardcover
Formátum:  B/5

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Hungarian Bible Reformed Large Print New Translation / Magyar Biblia Nagy Családi Revideált új fordítás (RÚF 2014) / Magyarorszag / Hungary to your wish list.