Loading... Please wait...

Házasság az édenkerten kívül DVD 2011 Tízrészes bibliai tanítássorozat jegyeseknek, házasoknak, a ma emberének a keresztény házasságról / Hungarian Biblical teaching about marriage / Kecskeméti Baptista Gyülekezet 2013 / Mike Sámuel

$19.99
SKU:
HázasságDVD
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Házasság az édenkerten kívül DVD 2011 Tízrészes bibliai tanítássorozat jegyeseknek, házasoknak, a ma emberének a keresztény házasságról / Hungarian Biblical teaching about marriage for singles & married / Kecskeméti Baptista Gyülekezet 2013 / Preached by Mike Sámuel

UPC 5999048918086

REGION 2 PAL DVD

MADE IN HUNGARY

AUDIO: Hungarian 2.0

Total Runtime: 300 minutes

 

Hungarian Summary:

Hogyan érhetjük el, hogy a házasság a földi pokol egy darabkája helyett a földi mennyország egy darabkájára hasonlítson itt, az édenkerten kívül?

A válogatás Mike Sámuel igehirdetéseiből készült eredetileg azzal a céllal és olyan technikai felszereléssel, hogy segédanyag legyen a gyülekezeti jegyes gondozásban. Később kiderült, hogy ezek a házasságról szóló életszerú tanítások nagy segítséget jelenthetnek jegyeseknek, házasoknak, érdeklődőknek egyaránt. Ezért tesszük mások számára is elérhetővé.

 

Bibliai tanítássorozat:

1. A házasság, a család tisztasága, szentsége

2. A házasság alapja: korszellem vagy Biblia?

3. Kölcsönös elfogadás és engedelmesség

4. Mit mond a Biblia a válásról?

5. Elszakadás a szülőktől

6. Lelki egység, bensőséges kapcsolat

7. Miért nehéz elérni a házasságban az egységet?

8. A különbözőségekből eredő konfliktusok

9. Konfliktusok kezelése a házasságban

10. A szeretet választható, tanulható!

 

Hanganyag 1-10ig (mp3)

 

Mike Sámuel Erdélyben, a Szilágságban született 1971-ben, de igazából Nagybánya és környéke lett a szülőföldje. A felsőbányai autós líceumban érettségizett. A rendszerváltás előtt három hónapig nem kapott más munkát, mint ládaszögelést. Később autószerelőként, majd villanyszerelőként dolgozott. Ebben az időszakban kapott elhívást a lelkipásztori szolgálatra. 1990 őszén kezdte meg tanulmányait a Baptista Teológiai Akadémián, melynek elvégzését követően a nagyváradi "Betlehem" gyülekezet pásztora lett. 1995-ben kötött házasságot a debreceni Dobos Laurával. Két gyermekük született, Flóra és Botond. 1999-től a kolozsvári gyülekezetben folytatta szolgálatát. 2004 szeptembere óta a Kecskeméti Baptista Gyülekezet lelkipásztora.

 

 

 

 

 

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Click the button below to add the Házasság az édenkerten kívül DVD 2011 Tízrészes bibliai tanítássorozat jegyeseknek, házasoknak, a ma emberének a keresztény házasságról / Hungarian Biblical teaching about marriage / Kecskeméti Baptista Gyülekezet 2013 / Mike Sámuel to your wish list.