Loading... Please wait...

Extralarge - Black and White DVD 1991 Fekete és Fehér Extralarge Sorozat 1. / Audio: English, Hungarian / Bud Spencer, Philip Michael Thomas

$13.99
SKU:
5999553601725
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Extralarge - Black and White (DVD) Fekete és Fehér Extralarge Sorozat 1. / Audio: English, Hungarian / Bud Spencer

UPC 5999553601725

DVD Made in Hungary

1991

  • Actors: Bud Spencer, Philip Michael Thomas, Friedrich von Thun, Lou Bedford, Vivian Ruiz
  • Directors: Enzo G. Castellari
  • Format: PAL
  • Language: English, Hungarian
  • Region: Region 2
  • Number of discs: 1
  • Playtime 88 Minutes

 

Extralarge is a series of television movies based on the character Jack 'Extralarge' Costello (Bud Spencer). The movie titled Extralarge: Miami Killer was released in 1991. 

It was produced by First Group International and was released in the United States, Italy, and Germany.

Jack Costello is a private detective in Miami and he finds out he is being followed by a man. He confronts him and finds out his name is Dumas. Dumas speaks with a French accent and he says he is a cartoonist and he needs Costello's image for his cartoon, but with a different name: Extralarge. Wendy is a black petty thief and when she steals an old pocket watch from Senator Pillinger and two men begin to shoot on her she seeks refuge with Costello.

 

HUNGARIAN SUMMARY:

Wendy a vonzó, fekete tolvajlány, szobalánynak öltözve ellop egy antik zsebórát Pillinger szenátor partiján. Az értékes órában azonban egy titkos mikrofilm van elrejtve, amit a korrupt politikus sok pénzért akart eladni. A lány pillanatok alatt gátlástalan gyilkosok látókörébe kerül, akik mindent megtennének azért, hogy a pótolhatatlan mikrofilmet visszaszerezzék. Menekülés közben a lány Jack "Extralarge" Costello magándetektívnél próbál "elrejtőzni" és tőle kér segítséget, hogy mentse meg az életét. Extralarge "átütő" érvekkel és új társa Dumas segítségével megleckézteti a bűnözőket és főnöküket, az álszent szenátort.

img-8724.jpg

img-8725.jpg

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Extralarge - Black and White DVD 1991 Fekete és Fehér Extralarge Sorozat 1. / Audio: English, Hungarian / Bud Spencer, Philip Michael Thomas to your wish list.