Loading... Please wait...

BBC Vadvilág sorozat – Jegesmedve DVD Polar Bear Produced and Written by: Martha Homes / A BBC TV Production / Host: David Attenborough - BBC wildlife

$15.99
SKU:
5996473004681
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

BBC Vadvilág sorozat – Jegesmedve DVD Polar Bear Produced and Written by: Martha Homes / A BBC TV Production / Host: David Attenborough - BBC wildlife

UPC 5996473004681

REGION 2 PAL DVD

 Playtime 50 minutes

 AUDIO Options:  ENGLISH, Hungarian

Watch the moment when Sir David Attenborough and BBC filmmakers filmed the extraordinary moment young polar bears take to the sea.

Even better, you can watch a further 100 more memorable moments!


HUNGARIAN SUMMARY /
Összefoglaló:

 Ezek a ragadozók legalább annyira csodálatosak, mint a hóval borított jeges táj, amin élnek. Az élet azonban nagyon kemény a sarkvidéken és a medvéknek erősnek kell lenniük, hogy esélyük legyen az életben maradásra.A tél itt kegyetlenül hideg és hónapokig sötétségben kell élniük az állatoknak, míg nyáron folyamatos, vakító napsütésben fürdik a táj. A jegesmedvék több ezer mérföldnyi, sivár, jeges területen élnek és folyamatosan vándorolnak. Életük szüntelen harc a túlélésért és az életet adó táplálékért. A vemhes jegesmedvék azonban hónapokig képesek koplalni a sarki tél legzordabb időszakában, hóba és jégbe vájt barlangjaikba vissza húzódva, s itt hozzák világra bocsaikat is. Ez a hihetetlenül szép természetfilm, egy teljes éven keresztül követi nyomon a jegesmedvék életét. Tanui lehetünk a medve bocsok születésének, a kicsik pajkos játékának, és gyönyörű vízalatti felvételeken csodálhatjuk meg azt a kecses eleganciát, ahogy úsznak és táplálkoznak. Narrátor David Attenborugh!


NFT/1952-7/2014 - 6 éven aluliak számára nem ajánlott.

 

img-7359.jpg

img-7360.jpg

Polar Bear - David Attenborough - BBC wildlife

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the BBC Vadvilág sorozat – Jegesmedve DVD Polar Bear Produced and Written by: Martha Homes / A BBC TV Production / Host: David Attenborough - BBC wildlife to your wish list.