Loading... Please wait...

Az utolsó cserkész DVD magyar dokumentumfilm sorozat / Presented by Rendes Zoltán, Fuchs Richárd / Episodes Küldetés: Pink, A pokol padlásán, Üres Prága, Izzó Láva, Kakaókáosz

$19.99
SKU:
5996443921505
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Az utolsó cserkész DVD magyar dokumentumfilm sorozat / Presented by Rendes Zoltán, Fuchs Richárd / Episodes Küldetés: Pink, A pokol padlásán, Üres Prága, Izzó Láva, Kakaókáosz

REGION 2 PAL DVD

MADE IN HUNGARY

AUDIO: Hungarian 2.0

TOTAL RUNTIME: 210 minutes 

UPC 5996443921505

 

 

CONDITION OF THIS DVD IS USED - VERY GOOD   !!! We also have NEW for $29.99

 

Hungarian Summary:

Az RTL Klub korábbi haditudósítója, Rendes Zoltán és a Fókusz szerkesztő-riportere, Fuchs Richárd a világ különböző pontjain lélegzetelállító helyzetekben próbálnak helytállni úgy, hogy közben mindvégig megőrzik újságírói objektivitásukat.

 

Epizódok / Episodes:

Küldetés: Pink

Hívatlan látogatás a mexikói embercsempészeknél és az amerikai határőrök harca ellenük a határ másik oldalán. Az illegális bevándorlók és bűnözők útja az Amerikai Egyesült Államokba. Razzia — a búvóhelyeken és letartóztatások az utcákon. A világegyetem sherifje" Joe Arpaio megmutatja milyen is egy pokoli börtön. A riporterből rab lesz, kényszermunkára viszik és a végén még le is lövik... Garantált a happy end.

A pokol padlásán

A világ pénzügyi központja, a Wall Street, az elit Park Avenue és a 3 Broadway fényei alatt létezik egy másik New York. Odalenn a vakondemberek élnek. Létezésük csak legenda volt. Eddig. Álruhában a hajléktalanok között, akik saját otthonukban élnek száműzöttként. Leereszkedés az , alvilág" lakóihoz, ahol a remény csak túlélő, és a sikolyod elnyeli az alagút. Manhattan alulnézetből.

Üres Prága, izzó Láva

Szenzációra éhes újságírók ezrei a prágai antiglobalizációs tüntetésen. Hogyan csináljunk a semmiből sztorit? Hogyan provokáljuk ki, hogy interjúalanyok lehessünk? A cserkészek a saját szakmájukat, ezzel együtt önmagukat veszik célba ebben az epizódban. Mindeközben két természeti csapás harcol a világ egy másik pontján. A hatalmas Etna-kitörés összecsap egy óriási jégviharral Katasztrófaturisták és lávalavina — avagy cseberből vederbe.

Kakaókáósz

Polgárháború Elefántcsontparton a Kakaóföldekért. Az afrikai káoszban senki sem tudja, hogy ki kivel van. Befüvezett lázadók, akik nem spórolnak a golyókkal és halhatatlannak hiszik magukat, egy kormányhadsere francia egységekkel a háta mögött, az idegenlégió magyar zsoldosai az ütközőzónában, libériai mutánsok, akik éjszaka nem mernek támadni, és a segélyszervezetek küzdelme a sebesültekért és a leprásokért. Szomorú szafari Fekete Afrikában.

 

Műsorvezető: Rendes Zoltán

Szerkesztő-Riporter: Fuchs Richárd

Operatőr: Simon Zoltán, Szabó Fefe

EXECUTIVE PRODUCER: György Péter - Biueprint Media.

Producer: Árpa Attila

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Az utolsó cserkész DVD magyar dokumentumfilm sorozat / Presented by Rendes Zoltán, Fuchs Richárd / Episodes Küldetés: Pink, A pokol padlásán, Üres Prága, Izzó Láva, Kakaókáosz to your wish list.