Loading... Please wait...

Az öröm játéka örök by Eleanor H. Porter / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / The game of joy is eternal / Paperback

$29.99
SKU:
9789636964757
Weight:
10.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Az öröm játéka örök by Eleanor H. Porter / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / The game of joy is eternal

 

Paperback 2019

Pages: 260

Product code: EHPorter1

ISBN: 9789636964757  /  978-9636964757

ISBN-10: 9636964750

Publisher: Szent Gellért Kiadó és Nyomda

Language: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Description: 

Pollyanna egy lelkész leánya. Édesanyja korán meghalt, ezért a nőegylet nevelte. Messze nyugaton éltek, és mivel nagyon szegények voltak, a missziós hordókból látták el ruhával. Még egészen kicsi volt, amikor egyszer szeretett volna egy babát. Reménykedve várta, hátha a következő hordóban érkezik egy, de amikor kiürítették, baba helyett csak két kicsi mankót találtak benne.
A lányka természetesen sírva fakadt, és az édesapja ekkor találta ki neki a játékot: mindenben, ami történik, keresni kell valamit, aminek örülni lehet. Az ominózus eset máris jó alkalom volt arra, hogy kipróbálják az örömjátékot: annak örülhettek, hogy a kislánynak nem volt szüksége a mankókra.
így kezdődött az öröm játéka, amelyet Pollyanna felcseperedvén is folytatott. Szüksége is van arra, hogy mindig ébren keresse és megtalálja, minek is lehet örülni az életben, mert bizony, ebben az újabb regényben újabb megpróbáltatások várnak rá, ám, ahogy mondani szokták, minden jó, ha a vége jó…

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Az öröm játéka örök by Eleanor H. Porter / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / The game of joy is eternal / Paperback to your wish list.