Loading... Please wait...

Ave Maria - Kecskeméti Rita Audio CD / Gounod, Saint-Saens, Mascagni, Schubert, Donizetti, Stolcz, Dvorak Verdi

$33.33
SKU:
8000000113788
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

Ave Maria - Kecskeméti Rita Audio CD / Gounod, Saint-Saens, Mascagni, Schubert, Donizetti, Stolcz, Dvorak Verdi

UPC 8000000113788

MADE IN HUNGARY

AUDIO CD

 

Hungarian Description:

A keresztény hitvilág egyszeri és megismételhetetlen üzenetét nyújtja Önnek ez a CD lemez, amit a kezében tart kedves, zeneszerető Hallgató.  Azzal a szándékkal, hogy vezessék e művek Önt is Máriához, adjanak örömet és lelki megtisztulást. A vallásos zeneirodalom és líra ritka gyűjteménye ez, a keresztény hit, nagy tiszteletben tartott személyéről, a boldogságos Szűz Máriáról.

A lemezről 15 Ave Maria hangzik fel, 14 zeneszerző alkotása a kora barokk kortól napjainkig, valamennyi más hangzásvilágú dal. Erénye a válogatásnak, hogy a népszerű művek mellett több a ritkán hallott dal, egyről közülük most készült először hangfelvétel. Az alkotások mélyen átélt, míves előadása méltó e nemes témához, a Szűzanya kultuszához.

Emeljék Önt is természetfölötti szférába ezek az énekek, hiszen akinek tiszta daltól csordul ki szíve, annak a lelkét könnyen birtokba veszi a Mindenható.

 

Kecskeméti Rita

Énekesi pályám kezdete óta énekelek egyházzenei műveket, klasszikus dalokat, melyhez később társult az opera és az operett. Első fellépésem 1979-ben volt a bajai Szent Antal templomban. Az 1980-as évek elején több operastúdió tagja voltam, főbb szerepeim: W.A.Mozart: Varázsfuvola, Papagéna; Cosi fan tutte, Dorabella. A Nemzeti Filmharmónia hivatásos opera-, dal és hangversenyénekes előadóművésze vagyok, 1985 óta. A pesti ferences templom egyházzenei hangversenyein rendszeresen énekelek szoprán szólistaként, számos egyházi rendezvény mellett. 2012-ben vendégszerepeltem a németországi Erfurtban. A Budapest XXII.kerületi „Sursum Corda” rendezvénysorozaton 2013-ban és 2014-ben léptem fel. Budapest Főváros, Újbuda Önkormányzata Szenior Ki Mit Tud Fesztiválján műdal és opera kategóriában is elnyertem az I. Díjat.

 

Product Videos

Kecskeméti Rita: Ave Maria (Luigi Luzzi) 04:03

Ajánlás... A keresztény hitvilág egyszeri és megismételhetetlen üzenetét nyújtja Önnek ez a CD lemez, amit a kezében tart kedves, zeneszerető Hallgató. Azzal a szándékkal, hogy vezessék e művek Önt is Máriához, adjanak örömet és lelki megtisztulást. A vallásos zeneirodalom és líra ritka gyűjteménye ez, a keresztény hit, nagy tiszteletben tartott személyéről, a boldogságos Szűz Máriáról. Szent Fia melletti kiváltságos helyzete, szülői örömökkel és fájdalmakkal teli élete számos zeneszerzőt és költőt megihletett a történelem során. Legtöbbjüket – a Szűz életének kitüntetett eseményét jelző köszöntés – az Úr angyala, Gábriel arkangyal által hozott üdvözlet indította meg. Az „Üdvözlégy” a katolikus vallás leggyakrabban mondott-, legkedvesebb imája. A lemezről 15 Ave Maria hangzik fel, 14 zeneszerző alkotása a kora barokk kortól napjainkig, valamennyi más hangzásvilágú dal. Erénye a válogatásnak, hogy a népszerű művek mellett több a ritkán hallott dal, egyről közülük most készült először hangfelvétel. Az alkotások mélyen átélt, míves előadása méltó e nemes témához, a Szűzanya kultuszához. Emeljék Önt is természetfölötti szférába ezek az énekek, hiszen akinek tiszta daltól csordul ki szíve, annak a lelkét könnyen birtokba veszi a Mindenható. Kecskeméti Rita Zongorán közreműködik: Hegedűs Katalin Forgalmazó a Mission is Possible Kft. https://www.facebook.com/azutolsohegy...

  • Kecskeméti Rit...
    Ajánlás... A keresztény hitvilág egyszeri és megismételhetetle...

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Ave Maria - Kecskeméti Rita Audio CD / Gounod, Saint-Saens, Mascagni, Schubert, Donizetti, Stolcz, Dvorak Verdi to your wish list.