Loading... Please wait...

A zsoltárok csodálatos világa by Gyökössy Endre / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / The beautiful world of psalms / Hardcover

$29.99
SKU:
9789636968182
Weight:
20.00 Ounces
Quantity:

Product Description

A zsoltárok csodálatos világa by Gyökössy Endre / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / The beautiful world of psalms

 

Hardcover 2020

Pages: 264

Product code: GyokossyHC2

ISBN: 9789636968182  /  978-9636968182

ISBN-10: 9636968187

Publisher: Szent Gellért Kiadó és Nyomda

Language: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Description: 

Olvasóink kérésére jelentettük meg újra ezt a kitűnő elmélkedési könyvet. A híres lelkigondozó lelkipásztor nem magyarázza végig mind a százötven zsoltárt, hanem azokról elmélkedik, amelyek különösképpen szólnak hozzánk, Jézus mai tanítványaihoz.

„Mélylélektani szempontból fogom magyarázni a zsoltárokat, természetesen az eredeti szöveg és a kommentárok figyelembevételével. Szeretném megérteni, mit mondanak ezek a sok ezer éves ősi imák a mai modern ember számára, hogy felfedezzük: tulajdonképpen csak a kosztümök változtak, az emberek nem, a sebek is ugyanazok, ugyanúgy fájtak régen, mint ma. Szeretném felmutatni az örök embert, örök problémáival, lelki sebeivel” – vallja írásáról a szerző.

A kötet különlegessége, hogy zsoltárról zsoltárra haladva bevezet minket a keresztény meditációba, megtanít a szemlélődő imamódra.

 

 

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the A zsoltárok csodálatos világa by Gyökössy Endre / Szent Gellért Kiadó és Nyomda / The beautiful world of psalms / Hardcover to your wish list.