Loading... Please wait...

A tű foka by Lisa Heinz-Dönges / Hungarian edition of Ursula und Lies / Gute Botschaft Verlag 1999 / Paperback

$8.99
SKU:
GBV59821
Weight:
11.00 Ounces
Quantity:

Product Description

A tű foka by Lisa Heinz-Dönges / Hungarian edition of Ursula und Lies / Gute Botschaft Verlag 1999 / Paperback

GBV59821

Paperback 1999

PAGES: 62

PUBLISHER: Gute Botschaft Verlag

LANGUAGE: Hungarian / Magyar

 

Hungarian Description:

Az elbeszélés, amelynek eredeti címe: Ursula und Lies, két diáklány rövid, de döntő életszakaszát mutatja be.
A kezdeti szoros barátságon az első repedést egy bizonyságtétel okozza, amely arról szólt, hogy egy életveszélyben, mély hittel elsuttogott fohász eredményeként a vastag fonal - átment a tű fokán. És ott is maradt, mert többé kihúzni sem lehetett. De megmentette egy kisfiú életét. A tű foka az Úr Jézus példázatában is szerepel (Máté 19, 24). Azt a szoros kis kaput jelentette, amelyet a nagy városkapu bezárása után használtak szükség esetén. Az utas csak görnyedten (alázatosan), a teve pedig csak teher nélkül, térden kúszva mehetett át rajta. A példázat ki nem mondottan ott van az elbeszélésben, szinte hátterét adva az eseményeknek.

German Summary:

Nach dem Tod ihres Mannes zieht Frau Köhler mit ihren beiden Kindern wieder in das Dorf ihrer Jugend, Riedhausen. Ihre Tochter Ursula findet in der Schule schnell wieder eine neue Freundin, Lies. Doch zu Frau Köhlers Besorgnis hält man in Lies´ Elternhaus nichts vom Herrn Jesus und diese Einstellung beeinflusst auch Ursula. Diese möchte zwar ihrem Heiland dienen, aber auch nicht von ihrer besten Freundin lassen. Welche Entscheidung wird Ursula treffen?

 

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the A tű foka by Lisa Heinz-Dönges / Hungarian edition of Ursula und Lies / Gute Botschaft Verlag 1999 / Paperback to your wish list.