Loading... Please wait...

A nagy ho-ho-horgász 1. DVD (9 Episodes 1982) / Director: Füzesi Zsuzsa, Dargay Attila / Writers: Csukás István, Sajdik Ferenc / Music: Pethő Zsolt, 100 Folk Celsius / Gyártó: Pannónia Filmstúdió / Forgalmazó: Magyar Televízió

$19.99
SKU:
5999545111102
Weight:
5.00 Ounces
Quantity:

Product Description

 A nagy ho-ho-horgász 1. DVD (9 Episodes) HUNGARIAN CARTOON

Director: Füzesi Zsuzsa, Dargay Attila 

Writers: Csukás István, Sajdik Ferenc

Music: Pethő Zsolt, 100 Folk Celsius

Gyártó: Pannónia Filmstúdió

Forgalmazó: Magyar Televízió

UPC 5999545111102

REGION 0 PAL

A nagy ho-ho-horgász magyar televíziós rajzfilmsorozat, amelyet Dargay Attila és Füzesi Zsuzsa rendezett. A forgatókönyvet Csukás István és Sajdik Ferenc írta, a zenéjét Pethő Zsolt és a 100 Folk Celsius együttes szerezte, a főszerepben Balázs Péter és Mikó István hangja hallható. A sorozat két főszereplője A nagy ho-ho-horgász és a Főkukac. A sorozat két évadból állt (mindkettő 13 epizódból). Az első 1982-ben, a második 1988-ban készült.

Csukás István és Dargay Attila rajzfilmsorozatának hőse  a mindenre elszánt horgász és barátja, aki ki más lehetne, mint a csali. Nyáron a hőségben nincs is jobb, mint a hűs  víz    partján    üldögélni.    Horgászszenvedélyének    hódol    főhősünk is, aki folyamatosan sok-sok kalandba csöppen.  De  a  szenvedély  azért  szenvedély,  hogy  minden  akadályt legyőzzön.

A mindenre elszánt nagy ho-ho-horgász és barátja, aki ki más lehetne, mint Főkukac. Nyáron a hőségben nincs is jobb, mint a hűs víz partján üldögélni. Horgászszenvedélyének hódol főhősünk is, aki folyamatosan sok-sok kalandba csöppen. De a szenvedély azért szenvedély, hogy minden akadályt legyőzzön. Télen persze akváriumokból, háztetőről, kéményből, fürdőkádból és szökőkútról is ki tudnak horgászni kifáradhatatlanul és észszerűen.

 

EPISODES on this DVD:

1. Reszkessetek halacskák!
2. A csalafinta csali
3. A repülő hal
4. A sötét lelkű orvhorgász
5. Születésnapi ajándék
6. A gumihal
7. A falánk pelikán
8. Az éjszakai horgászat
9. Teknősháton lovagolva


Hangsáv: Dolby Stereo 2.0 magyar / HUNGARIAN ONLY AUDIO

Playtime: 82 minutes

 

Főszereplők

 

Epizódszereplők

 

További szereplők: Czigány Judit, Cs. Németh Lajos, Komlós András, Kovács Klára, Magda Gabi, Orosz István, Szoó György, Usztics Mátyás, Varga T. József

 

img-7621.jpg

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the A nagy ho-ho-horgász 1. DVD (9 Episodes 1982) / Director: Füzesi Zsuzsa, Dargay Attila / Writers: Csukás István, Sajdik Ferenc / Music: Pethő Zsolt, 100 Folk Celsius / Gyártó: Pannónia Filmstúdió / Forgalmazó: Magyar Televízió to your wish list.