null

Hungarian Bible The words of Christ in RED / Green Bonded Leather Edition, Golden Edges

(No reviews yet) Write a Review
$124.99
SKU:
P4-2ETT-DGOI
Condition:
New
Weight:
0.00 Ounces

Product Overview

Hungarian Bible The words of Christ in RED / Green Bonded Leather Edition, Golden Edges / Szent Biblia Karoli / Jezus szavai PIROS kiemelessel / 64 MAPS

Product Details

  • Leather Bound: 1260 pages
  • Publisher: Bible Society (2011)
  • Language:: Hungarian

Overview

This stunning Hungarian Bible, the "Szent Biblia Károli," is a treasured edition that offers readers a unique and immersive experience of the Scriptures. Featuring the words of Christ highlighted in vibrant red text, this Bible allows readers to easily identify and focus on the profound teachings and wisdom of Jesus, providing a powerful tool for personal reflection and spiritual growth.

Bound in a luxurious green bonded leather cover with golden edges, this Bible exudes a sense of reverence and timelessness, making it a beautiful addition to any personal or institutional library. The 1260 pages of this comprehensive volume include not only the complete Old and New Testaments, but also 64 detailed maps that help readers visualize the geographical and historical context of the biblical narratives.

Beyond its aesthetic appeal, this Hungarian Bible is renowned for its use of the Károli translation, a highly respected and widely-used Hungarian version of the Scriptures. Renowned for its accuracy, clarity, and literary elegance, the Károli translation has been a cherished resource for generations of Hungarian Christians, offering a profound and accessible encounter with the Word of God.

Whether you are a devout Hungarian Christian, a student of theology, or simply someone seeking to deepen your understanding of the Bible, this stunning edition of the "Szent Biblia Károli" is a treasure to be cherished and returned to time and again. Its combination of visual beauty, textual fidelity, and Christ-centered focus make it an invaluable tool for spiritual enrichment and personal growth.

Áttekintés

Ez a lenyűgöző magyar Biblia, a "Szent Biblia Károli" egy becses kiadás, amely egyedülálló és magával ragadó Szentírás-élményt kínál az olvasóknak. Krisztus szavait élénk piros szöveggel kiemelve ez a Biblia lehetővé teszi az olvasók számára, hogy könnyen azonosítsák Jézus mélyreható tanításait és bölcsességét, és rájuk összpontosítsanak, hatékony eszközt biztosítva a személyes elmélkedéshez és a lelki fejlődéshez.

Ez a fényűző, zöld színű, arany szegélyű bőrborítóba kötve ez a Biblia az áhítat és az időtlenség érzését árasztja, így gyönyörű kiegészítője bármely személyes vagy intézményi könyvtárnak. Az átfogó kötet 1260 oldala nemcsak a teljes Ó- és Újszövetséget tartalmazza, hanem 64 részletes térképet is, amelyek segítik az olvasókat a bibliai elbeszélések földrajzi és történelmi kontextusának megjelenítésében.

Esztétikai vonzerején túl ez a magyar nyelvű Biblia a Károli-fordítás használatáról híres, amely a Szentírás nagy tekintélyű és széles körben használt magyar változata. A pontosságáról, letisztultságáról és irodalmi eleganciájáról híres Károli-fordítás a magyar keresztények generációinak dédelgetett forrása, amely mély és hozzáférhető találkozást kínál Isten Igéjével.

Legyen Ön jámbor magyar keresztény, teológushallgató vagy egyszerűen csak valaki, aki a Biblia megértésének elmélyítésére törekszik, a „Szent Biblia Károli” lenyűgöző kiadása olyan kincs, amelyet ápolni kell, és újra és újra vissza kell térni hozzá. A vizuális szépség, a szöveghűség és a Krisztus-központú fókusz kombinációja felbecsülhetetlen értékű eszközzé teszi a spirituális gazdagodás és a személyes fejlődés érdekében.

Product Specifications

  • Leather Bound: 1260 pages
  • Publisher: Bible Society (2011)
  • Language: Hungarian

Cast and Crew

  • Translator: Károli Gáspár

Hashtags

#HungarianBible #KároliTranslation #ChristsWords #SpiritualGrowth #BiblicalStudies #ReligiousArt

Reviews

(No reviews yet) Write a Review