Loading... Please wait...

Za duše u čistilištu - devetnice, krunice, molitve za pokojne / Croatian language Catholic prayer book for souls in purgatory / Hosana Knjiga 19. / Verbum d.o.o / Petar Balta

$15.99
SKU:
9789532354379
Weight:
5.00 Ounces

Out of Stock

Product Description

Za duše u čistilištu - devetnice, krunice, molitve za pokojne / Croatian language Catholic prayer book for souls in purgatory / Hosana Knjiga 19. 2nd edition / Verbum d.o.o / Petar Balta

PAPERBACK 2019

ISBN: 9789532354379  /  978-9532354379

ISBN-10: 9532354379

PAGES: 64

PUBLISHER: Verbum

LANGUAGE: CROATIAN / HRVATSKI

 

Croatian Summary:

Crkva nas oduvijek poziva da molimo za svoje pokojnike, a sv. Alfons Marija Liguori kaže da, kada bismo život na zemlji proveli svakodnevno moleći za duše u čistilištu, makar nam se i činilo da su već u nebu i da su davno uvedene u nebesku slavu, ne bismo pogriješili!

Devetnice, krunice i molitve koje se nalaze u ovoj knjižici prikladne su i praktične molitve za naše drage pokojne te su istodobno učinkovita pobožnost dušama u čistilištu.

 

English Summary:

The virgins, rosaries, and prayers contained in this booklet are appropriate and practical prayers for our dear deceased, and at the same time are an effective devotion to the souls of purgatory. 

 

za-du-e-u-istili-tu-devetnice-krunice-molitve-za-pokojne-1.jpg

 

za-du-e-u-istili-tu-devetnice-krunice-molitve-za-pokojne-4.jpg

za-du-e-u-istili-tu-devetnice-krunice-molitve-za-pokojne-9.jpg

za-du-e-u-istili-tu-devetnice-krunice-molitve-za-pokojne-11.jpg

Product Reviews

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

Customers also viewed

Click the button below to add the Za duše u čistilištu - devetnice, krunice, molitve za pokojne / Croatian language Catholic prayer book for souls in purgatory / Hosana Knjiga 19. / Verbum d.o.o / Petar Balta to your wish list.